Пращат Пищова в психодиспансер

Скандалният шоумен Митьо Пищова отново влезе в устите на хората. След като месеци наред анонсираше предстояща венчавка на 6 май, най-накрая стана ясно, че сватба пак няма, а Пищова просто е правил реклама на ресторанта на свой приятел, за да го напълни за Гергьовден.

Изцепките на Митьо обаче преляха чашата и форумци призоваха да го пратят в психодиспансер. Във Фейсбук дори се създаде група "Да пратим Митьо Пищова в психиатрия!" Феновете на групата са единодушни, че човекът не е с всичкия си.

"Не може хората да те плюят, а ти да си мислиш, че роса те роси. Тия, дето го харесват, са като него... но защо трябва цяла България да му гледа резила и слуша простотиите, свършиха ли се умните и нормални хора в нашата страна?! Да ходи при лудите, там му е мястото", пишат разгневени фенове на стената на групата.

Хората с недоумение, цитират неадекватното изказване на Пищова пред медиите за уж провалилата се сватба.

"Сватба нямаше, а един цирк. Подписахме едни работи в църквата - правихме се на умрели кози! Но попът беше наш човек, после скъса листята и ги хвърли у камината, защото нямам право да се е... вам с църквата... Дадохме му там 200 лв. Много яко се напи нашият поп... Този път аз съм младоженецът-беглец! Този път аз я преебах!... Имаше млади момичета, носеха здравец за Гергьовден, иконата, венци-менци. Бяха по едни мрежести рокли и отдолу им се виждаше бельото. Това бяха нещо като шаферки...", хвали се Пищова.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини