94 Вазовци взеха дипломи, първенец на випуска е Мирослав Славов

Ученикът -символ на ПМГ през 2012-та Моника Кирова

5.20 е средният успех на Випуск 2012 на ПМГ"Ив.Вазов". Това обяви директорът Илияна Славова по време на церемонията по дипломирането на зрелостниците на гимназията, която се проведе привечер в северната част на бул."България".

За 13-та поредна година дипломирането събра десетки ученици, учители, родители и гости от Димитровград.

94 дванайстокласници получиха дипломите си, заедно с поздравителен адрес от кмета Иво Димов и традиционния годишник на ПМГ. 40 от завършващите взеха и IT Card.

Първенец на випуска е Мирослав Славов с успех 5,99, сред отличните са ученикът-символ Моника Кирова, Елена Петкова,Ралица Манова, Диана Полихронова.

Мирослав има пълна шестица на матурата по биология, Валентин Владиславов и Иван Еневски са пълни отличници на държавните зрелостни изпити по математика. За ученик на тази учебна година в димитровградското ПМГ за втори път бе избрана Кристина Кирова от 8 клас.

"Гордеем се с успехите си през учебната година, обобщи директорът Славова и посочи дълъг списък от постижения на Вазовци. Поздрав към присъстващите отправи зам.кметът Владимир Митрушев, поздравителни адреси имаше от кмета Иво Димов, председателят на ОбС Стефан Димитров, коалиция "Да за Димитровград", както и от депутатите от ГЕРБ от Хасковски избирателен район.

Гости на тържеството на ПМГ бяха зам.кметът Владимир Митрушев, секретарят Венета Стоименова, общински съветници, родители, учители и граждани

Зам.кметът Владимир Митрушев пожела на зрелостниците успех в живота и да се върнат отново в Димитровград

Първенецът на Випуск 2012 -Мирослав Славов, който има шестица по биология
Класните ръководители на завършващите ПМГ "Ив.Вазов" тази година

Директорът Илияна Славова

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини