Милен Цветков: Марта Вачкова е тайното гадже на Борисов

Тв водещият Милен Цветков се изгаври в своето предаване с премиера Бойко Борисов, като обяви, че актрисата Марта Вачкова е тайнственото му гадже. Водещият направи три предположения за персоната на неизвестната към момента дама, а Марта бе само едно от тях.

Другите две дами, за които Милен предполага, че могат да се впишат в определението за "госпожицата" на Бойко са - журналистката Люба Кулезич и бившата новинарка от Нова тв Цвети Кирилова.

Според мълвата, жените на Бойко все започвали с буквата „Ц" - Цецка Цачева, Цветелина Бориславова и др. Затова името на Цвета Кирилова бе едно от предположенията на Милен.

В заключение Милен Цветков предположи, че представената като „нудистка" Марта Вачкова е гаджето на Борисов, защото най-много приличала на бременна от трите кандидатки, пише skandalno.net. По-рано в предаването на Милен бе уточнено, че според един от слуховете, Бойко въобще е заговорил за личния си живот, защото тайнствената му приятелка вече е бременна и по този начин подготвял обществото за новината.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини