Отнемат лиценза на "Армията" за "А" група

Стадион „Българска армия” може да остане без лиценз за новия сезон в "А" група. Вчера съоръжението е било инспектирано от представители на Министерството на спорта. Те са установили за по-малко от 10 минути, че то не отговаря на критериите за провеждане на спортни мероприятия, съобщи агенция „Фокус”.

Припомняме, че "Армията" не получи лиценз за европейските клубни турнири и ръководството бе принудено да заяви Националния стадион "Васил Левски" за квалификационните кръгове на Лига Европа. Представителите на министерството са дали срок един месец на шефовете на "червените" да направят необходимия ремонт на "Българска армия", за да спасят лиценза поне за първенството. В противен случай ЦСКА ще трябва да домакинства през есента на Националния стадион. 


Крайният срок за лицензиране на стадионите за сезон 2012/13 е седмица преди началото на първенството. Ръководството на ЦСКА подписа договор за концесия на стадиона си през март. В договора бе записано, че от клуба се задължават да ремонтират "Българска армия", но до този момент няма данни за извършени ремонтни дейности по спортното съоръжение.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини