Аштън Къчър ще има бебе от Мила Кунис

Новата звезда на "Двама мъже и половина" Аштън Къчър е готов да има бебе от приятелката си Мила Кунис. След като преди седмица публично стана ясно, че двамата са двойка, той проговори за семейство.

Източник на сп. Star е категоричен, че Къчър иска бебе от гаджето си, с която са заедно близо три месеца. "Той е вече на 34 години и биологичнят му часовник тиктака. От години иска деца, но с Деми (Мур) нямаха този късмет, най-вероятно заради нейната възраст", казва източникът.

Все пак Деми е на 49 г., докато Мила е на 28 г. и лесно може да изпълни желанието му да стане баща.

"Аштън каза на много близък свой приятел, че е лудо влюбен и иска да се ожени за Мила. Сега се опитва да я навие да стане майка. Доказва й, че ще е добър татко - нали се грижеше за трите дъщери на Деми ", споделя още информаторът на Star.

Изглежда обаче Мила Кунис не бърза да се задомява. Известна като една от нимфетките на Холивуд, тя все още крие връзката си с Аштън.

Добре че бяха папараците в Бали, които ги нащракаха в любовна прегръдка на летището миналата седмица. Кунис и Къчър са на романтична почивка в пет звезден хотел на екзотичния остров, но след инцидента на летището не излизат извън комплекса много, много.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини