Скандал: БНТ изхвърли Камен Воденичаров

От новия сезон актьорът Камен Воденичаров е аут от националната телевизия, пише "Телеграф". Той е свален като водещ на "Неделя х3", където го заменя Александър Сано.Едно от най-популярните ТВ лица се разделя с БНТ след скандал. Бившият кукувец е свален като водещ от предаването "Неделя х3", където водеше блок. Обществената медия му предложила да стане съводещ на Искра Ангелова в "Нощни птици", но Камен отказал, защото приел това като падение в неговата кариера. Затова решил да се махне, а не да свири "втора цигулка".

Актьорът от кримисериала "Под прикритие", който се бил превърнал в новия любимец на БНТ ръководството, ще замести Камен Во в неделния блок.

Александър Сано потвърди, че ще води свой блок в "Неделя х3": "Имам проект от 6-7 месеца, на финалната права съм, но още не съм подписал договора. Музикален тип предаване ще е, от края на септември ще тръгне. Не мога да издам подробности, но ще е музикална класация."

Той допълни, че не знае дали Мария Силвестър и Андрей Захариев ще останат на екран. "Не съм се интересувал дори. И за Камен нищо не знам", допълнил бившия Брат Мангасарян.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини