Танцьорите от „Рона“ -с Гранд при от етнофест в Тасос

След Тасос танцьорите от "Рона" и ръководителят им Милена Налбантова се готвят за следващото си големо участие, което ще е на хасковска сцена за празника на града

Гранд при от етнофестивал на о. Тасос донесе в Хасково балетна формация „Рона“. Възпитаниците на хореографът и ръководител на трупата Милена Налбантова участваха на форума по покана на гръцката община, която е и организатор на феста.

Освен с голямата награда за жанрово разнообразното си представяне, танцьорите от „ Рон“ обраха и един куп медали от индивидуалните категории.

Формацията се завърна от гръцки остров с 5 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медала. Солистите Ивет Иванова, Виктория Ламбрева, Анета Манолова, Антония Колешева и Виктория Гочева се окичиха с отличия за представените танци в хип хоп, етно и ориенталски танци.

Дуетът на Надя Иглева и Виктория Ламбрева "Хаваи" категорично зае първото място. Специалният танц на Ивет Иванова - "Русалка", с който тя се яви на полуфинала на "България търси талант", пък беше специален подарък от хасковската формация за гостите на фестивала.

Haskovo.Net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини