6 типа жени, които мъжете ненавиждат

Умна, мила, красива, всеотдайна… Всички имаме някаква представа по какви жени си падат мъжете. Замисляли ли сте се обаче, какви жени не харесват? И не говорим за външен вид, а изцяло за характер. Защото за господата не всичко е визия! Даже да не ви се вярва, има 6 типа мацки, които силният пол просто ненавижда. И ако сте една от тях, колкото и добре да изглеждате, бъдете сигурна, че той никога няма да се влюби във вас.

Вечно компетентната лелка

Тя самосиндикално се е назначила за консултативен орган и винаги се бърка, където не й е работа. Може да те подлуди от съвети и насоки. Оперирана е от тактичност и съвсем не смята за нахално да се натрапва.

 Маниачката на тема тегло

Освен, че подробно ти разказва какво точно е яла през деня, те гледа накриво, ако си поръчаш бира с картофки. Поне пет пъти на вечер те пита дали е напълняла, как й стоят тези дънки и не изглежда ли дупето й голямо?Само за няколко минути вече знаш кое колко калории съдържа и колко точно упражнения ти трябват, за да ги изгориш.

 Типичната кучка

И тя няма нищо общо със силната и независима жена. Напротив! Тя е егоцентрична, обича да унижава мъжете около себе си и изисква отношение като към кралска особа. Да я изтърпиш критиките и претенциите й повече от час си е цяло геройство.

 Материалистката

Само за минута можеш да я разпознаеш. Тя оглежда дрехите ти, телефона ти, аксесоарите ти. Пита кое колко струва, какво работиш, колко печелиш, онова БМВ отвън твое ли е? А когато донесат сметката, дори от куртоазия не предлага да се включи.

 Работната пчеличка

Тя е с перманентно плахо изражение, вечно тича и върши нещо. Говори само за работа, проекти, шефа това, колегите онова… Дразни страшно много с безумната си наивност и липсата на собствено мнение. Когато е в компания си седи кротко в ъгъла и не може да се отпусне.

 Истеричката

Тя е свръх емоционално лабилна. Избухва в крясъци или плач на публични места и не се притеснява да немеси другите хора в спора ви. Ако искаш да ти е мирна главата, трябва да преценяваш всяка дума и действие. И пак няма гаранция, че ще си спестиш грозната сцена.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини