Сестрите – паяк делят един мъж и раждат общо дете

Ганга и Джандал на сцената

Сестрите-паяк всеки ден имат участия пред публика и дори са се снимали във филми.Близначките Аяра и Джаяра са родени в малко селце в Източен Бенгал, Индия, но скоро след това те навлизат в шоубизнеса сменят имената си на Ганга и Джамуна Мондал (или просто Джандал). Сценичните им имена са взети от двете свещени реки Ганга и Джамуна, които се сливат в едно цяло.

Ганга и Джандал са родени през 1969 година и не само тогава, но и днес те са феномен. Близначките имат две глави, две сърца, четири ръце, три крака, два бъбрека, един черен дроб и една репродуктивна система. С времето единият крак атрофирал и близначките го крият в дрехите си. Сложно устроеното им общо тяло не можа да стои изправено и те се придвижват с помощта на двата си крака и четирите си ръце. Ето как Ганга и Джандал получават световноизвестния си прякор Сестрите-паяк. Ганга и Джандал пътуват и изнасят представления, за да могат да се издържат. Сензацията Сестрите-паяк си имат и дори мениджър, които им осигурява участия. Това е техният чичо. На сцената съединените близначки показват някои съвсем рутинни действия, като миене на зъби, хранене и гримиране. Посетителите имат възможността да си поговорят с изумителните сестри.

Сестрите-паяк стават известни още като малки момиченца

Близначките гледат на себе си като две отделни личности. Всяка от тях разсъждава и говори сама, така те могат да изразяват различни мнения и много често се карат една с друга. Така например те могат да гласуват по отделно, като всяка направи своя избор. Сестрите-паяк имат не само различни мнения, но и различни вкусове, така например Ганга обича риба, докато Джандал предпочита месото. Вечерно време Ганга обича да чете и да слуша музика, докато Джандал обича да заспива рано. Двете сестри се карат дори за мъже – Ганга много харесва индийския актьор Амитаб, но Джандал изобщо пък не го харесва и фаворизира актьора Акхшай Кумар. Но за едно нещо са успели да постигнат единодушие – мъжа на живота им. Сестрите-паяк имат един общ съпруг – Гададар. Двете сестри са лудо влюбени и дълбоко обичат съпруга си, който е работник по карнавали. Съпругът също вижда две различни личности в сестрите-паяк и това личи от отговора, който той дава на въпроса „Коя от двете обичате повече?” – „Обичам и двете еднакво.”. Сестрите-паяк и любящият им съпруг зачеват дете, което е родено с цезарово сечение през 1993 г., но почива няколко часа след раждането. Необичайното тричленно семейство иска да има деца, но докторите са на мнение, че още една бременност би застрашила живота на сестрите.

Двете сетри с общо тяло не искат да ги разделят

Ганга и Джандал никога не биха позволили да ги разделят. Медицинските рискове не са единствената причина. Сестрите-паяк вярват, че това би било срещу желанието на Бог.

Източник: mamita.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини