Street dust след световното в Германия: Достойно представихме Димитровград

Street dust вярват, че са представили достойно страната на световното по хип-хоп в Бохум

Доволни от представянето си на световното първенство по хип-хип в Германия се завърнаха танцьорите от димитровградската формация Street dust, която е към Детски и Младежки център. Танцовата надпревара се проведе в град Бохум от 3 до 7 октомври.

Димитровградчани не са успяли да се класират на финалите сред близо 3 500 танцьори от този стил, но са натрупали не малък опит от участието си, разказа днес хореотрафът им Миглена Бинева.

По думите й, България е била представена от 25 участници, от тях 14 деца са били от Димитровград.

Не без значение за крайния резултат от участието е било и съдийското отношение, което е по-различно към малките държави като нашата, не скри Бинева.

Шефът на ОбС Стефан Димитров е придружил танцьорите на световното първенство в Германия

Талантите от местната школа са осъществили пътуването си с финансовата подкрепа на кмета на Общината Иво Димов, както и общинския съветник и лидер на ЕНП тук Петър Томов. Плътно до димитровградчани в Германия е бил и шефът на ОбС Стефан Димитров, с чиято помощ децата са прекарали незабравими моменти, разказа ръководителят на формацията. Ценна помощ а е оказала и популярна куриерска фирма, както и ръководството на Детски и Младежки център.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини