Бойко Борисов е рептил, извънземните му говорят

Бойко Борисов е рептил (влечугоподобен хуманоид) и е дошъл на Земята от планетата Нибиру, заяви категорично в студиото на "На кафе" рускинята Олга Ускова.

Създателката на българската федерация на блондинките, обясни, че е изучила кодовете на извънземния произход на всеки човек и чрез специална софтуерна програма може да ги разчита.

Ускова демонстрира уменията си на гърба на водещата, след което направи разбор на произхода на по-известни български и световни лица. Олга беше подготвила изображения в подкрепа на думите си и доказателства за извънземния код на всеки един от тях.

"Бойко Борисов е рептил, идва от планетата на рептилите Нибиру. Войник е. Той е дошъл, за да управлява.", заяви Ускова, когато на екрана в студиото се появи смразяваща снимка на нашия премиер - "Все още не е показал това, което умее.... Ето вижте - има на ушите си слушалки. Чрез тях непрекъснато получава нареждания от извънземните какво да прави."

Ускова заяви, че Борисов е от хората, които са дошли, за да манипулират останалите и му препоръча да е още по-упорит, защото е роден да управлява решетката на съзнанието на хората.

Според Ускова рептилите са разделени на добри и лоши. Бойко е добър, а Ванга е лош, "дошла за да си свърши нейните ужасни неща", категорична е Ускова.

Тя установи, че Слави Трифонов също е рептил, а Къци е много духовно извисен.

Рускинята показа и изображение на американския президент Обама, който според нея е истински извънземен. "Има и такива хора, но те нямат собствено мислене, те са роботи", заключи дамата, която от 18 години живее в София и се занимава с пеперуди.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини