Учени: Има живот след смъртта

Учени са успели да докажат теорията, че всеки едни човек има душа, която продължава да живее след спирането на сърцето. Както съобщават лекари-специалисти, които работят по програмата „През тунела в пространството", душата е нещо много по-фундаментално от прост сбор неутрони, съобщава Radar Online, цитиран от КРОСС.

В изследването на учените се казва, че съзнанието винаги е съществувало във Вселената, при това още от времето на Големия взрив.

Според тях, когато сърцето на човек престане да бие, информацията, която се пази в главния мозък, не загива, а продължава да се разпространява във Вселената.

Според учените, именно така може да се обясни и фактът, че много хора, преживели клинична смърт, си спомнят за „бяла светлина" или за „тунел", в който се оказват.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    2 млн км
    5 0
    15:57, 2 ное 2012
    Ами тези учени да бяха попитали изследователите на Баба Ванга, как във всеки посетител при нея, е виждала и мъртвите му близки около него и как е разговаряла с тях.
    Това не са отделни случаи, а обичайна практика при Пророчицата, със десетки хиляди хора.
    Изобщо, струва ми се, че нашите обяснения са твърде земни. Нещо като "научните" твърдения на шамана на първобитните племена за мъглата над планината над хоризонта. Планина до която още никой от племето не бил стигал, но предстояло да стигне..след време.
    И както шаманските работи на първобитните хора, днес ни се виждат лесни, така и "Живота след смъртта" някога в бъдеще няма да е проблем за живите.
Последни новини