България се включва в световния протест срещу правителствата

България ще се включи в световния протест на Анонимните срещу управлението на правителствата. У нас протестът ще бъде насочен срещу сегашния начин на живот, демографската криза и ниското заплащане на труда. Проявите в различните градове ще започнат в 18 часа, като в София се очакват около 5000 участници, а шествието тръгва от НДК, съобщава Дарик.

В Пловдив портестът ще се проведе на площад "Централен", в Сандански се тръгва от площад "Македония" до фонтаните и от там до общината, във Варна - Козирката на централния варненски площад, в Бургас - От БСУ през площад "Тройката" до "Часовника" (срещу Общината) и от там до Морската градина до "Казиното", в Русе пред Халите, във Велико Търново - пред общината, Благоевград - пред общината, Плевен - пред общината, Стара Загора - пред общината, Сливен - пред общината, Добрич - пред общината (китайския ресторант), Ловеч - пред общината, Враца - площад Ботев.

У нас насловът е „Да свалим маските и застанем пред каските". Искаме да събудим хората и трябва да се знае, че след протеста България няма да бъде същата. Основна цел е да се предизвика обществен дебат за устройството и управлението на държавата, завяват организаторите.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини