Жена отива на съд за сексуални действия с човешки кости

Шведка отива на съд за сексуални действия с човешки кости, които тя събрала у дома си, обявиха източници от шведската прокуратура, цитирани от Франс прес.

Според обвинителния акт 37-годишната жителка на град Гьотеборг струпала в апартамента си шест черепа, гръбначен стълб и голям брой други кости.Тя възстановила цял един скелет върху пода на жилището си. Въпросната дама беше обвинена, че с тях встъпвала в различни сексуални действия, които не бяха уточнени.

Обвиняемата бе задържана през месец септември по силата на шведски закон, който наказва с лишаване от свобода до две години за "нарушаването на покоя на мъртвите".

Като доказателства обвинението щe представи две иззети CD-та, озаглавени "Моята некрофилия" и "Моят първи опит".Следователите също открили в тайник в апартамента на обвиняемата снимки от морга, лампа-челник, чували за мъртъвци и електрическа бормашина. Тя разполагала и с кода за достъп до морга в Гьотеборг.

Жената се оправда, че човешките останки са наистина нейно притежание, но ги съхранявала от любов към историята и археологията, а не поради сексуални мотиви.

Но преди това тя писала в интернет, че нейно право било да живее със скелет, който сглобила на пода в дома си и добавила - "Желая мъжът такъв, какъвто е, независимо дали ще е жив или мъртъв", цитира БТА.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини