Скандал със снимка на гола съветничка разтресе Димитровград

снимката разпратена в имейла до медиите

Огромен скандал с разпространени голи снимки на съветничката Катя Панева от Коалиция “Да за Димитровград“ разтресе тази сутрин бригадирското градче.

Аферата тръгна след разпространен до медиите имейл, подписан от Петър Карагьозов. В него се твърди, че е по сигнал на общинските съветници на ГЕРБ. Те се оплакали, че при последното раздаване на докладните от председателя на местния общински съвет Стефан Димитров, той бил напъхал между документите и гола снимка на съветничката Панева в заседателна зала „Гросето”.

Скандалният фотос бил в докладна за промяна в Правилника за работа на Общинския съвет на електронните си пощи. В самата Докладна съветничката Катя Панева настоява за промени, касаещи правото на речи за председателите на сесийни групи.“ Не знаем дали става въпрос за поредното добронамерено предколедно „повдигане” на тонуса или това е опит да се дискредитират определени хора в местния парламент, но и в двата случая става въпрос за огромен публичен скандал и криза в местното самоуправление. Въпреки, че не се вижда лицето на голата дама, не е трудно да бъде идентифицирана нейната самоличност.“, се казва в електронното писмо.

Погледната дори с окото на непрофесионалист ясно се вижда, че разпространената в имейл-а снимка не е на гола жена, а цвета на женска плът е докаран с фотошоп. Според разбирачите замаскирането е направено доста нескопосано.

„Категорично не сме получавали такива докладни с гола снимка. Няма никакъв подаден сигнал за подобен скандален случай от ГЕРБ“, опроверга изнесената в електронното писмо информация кметът на Димитровград, който е и шеф на на областното ръководство на ГЕРБ, Иво Димов. Той обясни, че за случая ГЕРБ ще излезе с нарочна декларация, в която ще се разграничи от скандалното електронно писмо.

Според Димов вероятно разпращането на имейла е целяло да прикове вниманието към самата докладна. Той предполага, че тя е внесена по повод негова забрана политическите партии да четат под какъвто и да е предтекст и повод поздравителни адреси и други материали в детските градини. Такава практика преди имали основно от формацията „Да за Димитровград“

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини