Момиче поръча убийството на родителите си

Убийството на родителите си е поръчала 18-годишната рускиня Галина Веремеева. Причина за това нейно решение било гаджето на момичето, което не харесвало родителите й. Той я поставил пред избор аз или те и тя явно не се поколебала.

Рускинята намерила наемник, а парите, с които му платила, набавила от продажбата на няколко мобилни телефона и от бижутата на майка й. 

Галина наела приятел на гаджето си, който закупил всичко необходимо. Той нападнал бащата, който е заместник-главен лекар на тубдиспансера в Омск, докато в жилището били негови приятели колеги. Галина също била там и спокойно наблюдавала какво се случва. Съседи чули странни викове от жилището на семейството и успели да подплашат нападателя. Колегите на бащата пък помогнали и му оказали първа помощ. Всичко това се случва на 27 декември.

Извършителят е задържан. Арестувана е и Галина. Родителите й са в шок от случилото се и отказват да посетят дъщеря си в полицията. Приели са спокойно арестуването й и вероятно са напът да се откажат от нея.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини