Откриха барутни частици по ръцете на бащата от апартамента на смъртта

Открити са барутни частици по ръцете на бащата от мъртвото семейство в кв. „Гоце Делчев”, според експертизите направени до момента.

Експертизите са установили също така, че намерените гилзи са от законно притежаваното от бащата В.С. оръжие, намерено при първоначалния оглед в жилището до тялото му.  Разследващите са установили също така, че той е държал и ножа, с който е убит единият от синовете му.

При допълнителния оглед на местопроизшествието са иззети веществени доказателства, както и многобройна медицинска документация, свързана със здравословното състояние на 27-годишния В.С.

Предстои да бъде назначена съдебно-психиатрична експертиза по писмени данни. След приключване на аутопсиите е установено, че и петте жертви са с огнестрелни рани в главите, по телата на тримата мъже - и прободно- проникващи и порезни рани. Работа по случая продължава.

Припомняме ви, че късно снощи  в апартамент в столичния кв. "Гоце Делчев" бяха открити труповете на възрастна жена, дъщеря й, зет й и двамата й внука.Първоначално се предполагаше, че един от внуците е авторът на кървавата драма, тъй като е имал леки психични отклонения,но в последствие тази версия бе отхвърлена от разследващите органи.

Работата по случая продължава.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини