Полицията реагира светкавично на сигнал за отвличане

Столични полицаи реагираха светкавично на сигнал подаден от съвестен софиянец, който съобщил на тел.112 , че пред очите му отвличат човек, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В 12.15 часа на тел.112 т е получен тревожен сигнал от бдителен гражданин. Той съобщил, че е станал свидетел на отвличане и разказал за видяното – на бул. „Ботевградско шосе“ , в района на предпоследната спирка на трамвай №22 човек бил натъпкан насила в тъмно „Ауди“ , което бързо се изнесло в посока извън града. Съобщил и други данни за колата – софийска регистрация, а от непълния контролен номер на автомобила запомнил цифрите, без буквите след тях.

След сигнала в рамките на броени минути е направена справка и са установени автомобилът и собственикът му. Данните бързо са съобщени на патрулите в района. Скоро автопатрул на Пето РУП спрял колата в края на града, недалече от бензиностанция на същия булевард. Оказало се, че натовареният в колата мъж /31г./ не е отвлечен, а прибран от по-малкия му брат /27г./, който цяла нощ го издирвал из столични заведения, докато баткото се веселил.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини