Златко Баретата е прострелян пред съда

Простреляха мъж пред Съдебната палата. Днес там има дело срещу Златомир Иванов - Баретата и се предполага, че простреляният е свидетел по него, според първоначалната информация на blitz.

Простреляният мъж пред Съдебна палата в София е Златомир Иванов - Баретата, видя човек на БЛИЦ. Днес там трябваше да се проведе дело срещу него. Стреляно е от апартамент срещу палатата, в сграда, на която има надпис "Търговски дом". Минути след атентата жилището е подпалено. Пожарът е с цел да се прикрият уликите, смятат полицаи.Стълбищата пред съдебната палата останаха в локви кръв, след като беше качен Баретата в линейка. Според свидетели тя е пристигнала на мястото на инцидента с 20 минути закъснение.

Златко Баретата е прострелян в бъбрека и в крака, той е откаран с линейка на пожарната в "Пирогов". Ранен е и негов гард, който е потсъпил в същата болница. Той е откаран с частна кола, научи БЛИЦ.

Инцидентът пред Съдебната палата стана преди малко. Баретата е паднал в локва кръв. Атентаторът е стрелял от апартамент отсреща, който после е подпалил, за да прикрие уликите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини