Работни места за млади хора разкриват в Община Димитровград

Нови работни места открива Община Димитровград по проект "Ново начало- от образование към заетост", който дава възможност за натрупване на стаж при току- що завършили млади хора. Разработката е по ОП "Развитие на човешките ресурси".

Става дума за 17 специалисти с висше образование и за такива със средно. Периодът на заетост е шест месеца, поясниха днес от пресслужбата на Общината.

В общинска администрация в Димитровград има осем работни места в отделите "Общинска собственост", "Инвестиционна дейност" и "Устройство на територията, кадастър и регулация".

Шест са места за специалисти със средно и средно специално образование в Общинските предприятия "Благоустрояване" и ОКПДО. Там стажантите ще работят като касиер-счетоводител, технически ръководител, автомеханик.

Кандидатите вече са набрани, поясниха от  Бюрото по труда пред Dimitrovgrad.bgvesti.net. Екипът ни се свърза със специалистите, за да разбере повече подробности за условията за участие. По стажанстката програма трудовата борса работи от седмица, а от утре одобрените се назначават.

Dimutrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини