Вдовица прелъстява и мами самотни старци

65-годишна вдовица прелъстява и мами самотни старци. Жената, представяща се с фалшиво име, се запознавала с тях чрез обяви във вестниците, разказва Нова телевизия.

Предлагала им съвместно съжителство, след което обирала спестяванията им и си прехвърляла на свое име имотите им. Досега по тази схема е успяла да измами 17 самотни мъже. Всички жертви са на възраст над 70 години.
Бай Димитър от пазарджишкото село Паталеница е 17-тият измамен от хитрата вдовица. Преди година и половина съпругата му починала. 72-годишният дядо решил да си намери половинка. Наскоро чрез обява във вестника се запознал с въпросната вдовица. На първата среща тя му се представила като доц. Мария Грозева. Съгласила се да отиде да живее с него на село. Показвала се като много добра домакиня.
След няколко дни бай Димитър и близките му забелязали, че жената се държи странно. Непрекъснато го питала къде държи спестяванията си и разказвала противоречиви факти за миналото си.Хората, които всъщност разконспирирали измамницата, забелязали, че тя всячески се опитвала да изглежда като истинската доц. Мария Грозева.Бай Димитър обаче все пак й показал къде държи спестяванията си. След първата вечер прекарана заедно, старецът установил на сутринта, че спестената от него сума от 6300 лв. е намаляла.Хитрата вдовица веднага напуснала бай Димитър, след като разбрала, че близките му разкрили измамата.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини