Иван и Андрей избиха рибата

Със завръщането на „Сблъсък" този уикенд рейтингът на опосумите се изстреля директно на върха, разбивайки всякаква конкуренция. Шоуто, което от събота тече по ТВ7, стана най-гледаното в часовия пояс от 8,00 до 9,00 часа, оставяйки далеч след себе си Би Ти Ви, Нова ТВ и БНТ. Темата „За или против разрушаването на комунистическите паметници" беше следена от близо 14 на сто от всички, които са гледали телевизия по това време, съобщиха от медиата.

Дневната програма на ТВ7 през уикенда, която също е продуцирана от Иван и Андрей, се нареди на второ място по гледаемост, изпреварена единствено от Би Ти Ви. Това е изключителен успех, тъй като в събота и неделя бяха първите издания на „Терминал 7". Те донесоха на медиата на Николай Бареков цели 60% ръст на аудиторията в сравнение с началото на годината.

Истински хит беше Миглена Ангелова. Със „Съдът влиза" и новия си проект „Открий себе си" тя остави конкуренцията да й диша праха. Първото предаване е гледано от всеки десети телевизионен зрител, а второто - от 12% от аудиторията. По този начин Ангелова доказа думите на Бареков, че е „по-добрият избор за водеща" в сравнение с Нана, която предпочете да остане в Нова.

Всеки десети зрител е гледал Любен Дилов-син с „Пуснете водата". 11 на сто пък са следили в неделя „Жените говорят" на Жени Калканджиева, Мая Савова и Катето Евро. Другите рубрики на „Терминал 7" - „Град на ангели" с Ирина Тенчева и документалната поредица на Диди Алексиева „Игри на съдбата", отчитат съответно близо 7% и над 5% пазарен дял. Традиционно високите си резултати запазват и „Факторът Кошлуков" и „Насреща Люба Кулезич" (съответно 14% и 9%).

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини