ДКЕВР казва с колко поевтинява токът на 5 март

Окончателно решение на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране за изменение на цените на електрическата енергия ще се приеме на 5 март. Това съобщиха от ДКЕВР на официалната си страница в интернет.

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране с Протоколно решение от днес, на основание чл. 31а , ал. 2 от Закона за енергетиката (ЗИДЗЕ обн. в бр. 20 от 28.02.2013 г.), е приела следната съкратена процедура и съкратени срокове за приемане на решение за изменение на цените на електрическата енергия, както следва:

1. Дата на провеждане на закрито заседание за приемане на доклад и проект на решение за изменение на цените на електрическата енергия – 1 март 2013 г. Докладът и проектът на решение ще се оповестят на официалната интернет страница на ДКЕВР;

2. Дата на провеждане на обществено обсъждане на проекта на решение за изменение на цените на електрическата енергия и на основните принципи, заложени в него със заинтересованите лица – 4 март 2013 г. от 9.30 часа;

3. Срок за представяне на становища по проекта на решение за изменение на цените на електрическата енергия до 12.00 часа на 5 март 2013 г.

4. Дата на провеждане на закрито заседание за приемане на окончателно решение за изменение на цените на електрическата енергия – 05 март 2013 г. след изтичането на срока по т. 3, по-горе.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини