Камшик и вериги или какво може да носим в самолет

Човек наистина може да се изненада от предметите, които си проправят път през охраната на летището - от тирбушони и отвертки до ключове и запалки.

Сайтът на „Хъфингтънпост” е направил списък с 5 интересни неща, които можете да носите в багажа си.

Ножиците са остър предмет и не трябва да ги взимате с вас, придвижвате ли се със самолет. Вместо това пък можете да носите игли за плетене.

В самолет са забранени ледокопите, но пък са позволени кънките за лед. Да, ледокопите определено много приличат на оръжие, с което без проблем можеш да убиеш някого, но вероятно с малко повече усилия, кънките биха свършили същата работа.

Забранени са и силиконовите постелки за обувки, защото надвишават лимита на позволените течности. За сметка на това пък може да носите преспапиета.

Вярвате или не, някои пътници искат да си спестят високите цени за превозване на трупове със самолет. Затова слагат умрелите в багажа си или ги гримират, за да изглеждат живи. Това освен абсурдно е и забранено. Въпреки това е позволено да се пренасят тленни останки след кремация.

Шурикен и нунчако не трябва да присъстват в багажа ви, но камшиците и веригите очевидно не представляват никакъв проблем. Почти всички играчки за възрастни са позволени, но е важно да нямат батерии. И не забравяйте да ги ностие, само ако не се притеснявате от погледите на охраната на летището, защото те определено ще видят какво има в багажа ви.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини