Китайски хороскоп за 2013 година

ПЛЪХ

1912,1924,1936,1948,1960,1972,1984,1996,2008

Звездните влияния на 2013 година са длъжни да окажат стабилизиращо въздействие върху живота на родените в годината на Плъх. Това ще се случи вьв всички сфери на живота. Към оценката на всички събития Плъх ще подхожда от практична гледна точка. За нея ще бъде много просто да разглежда ситуацията от всички страни, да определи перспективността и да вземе единствено правилното решение. Вярно, ще се наложи да преценява своите възможности с изобилието от предложения, които донесе годината на Змията. Плъх ще иска да участва във всичко и навсякъде да остави своя следа. При това планетарните влияния са такива, че успешни ще станат само тези дела и проекти, които Плъх ще осъществява в хармония със себе си и света. В тези начинания ще ви помогне и най-близкият кръг от роднини и приятели. Те своевременно ще посъветват Плъх къде да насочи своите усилия и от какво следв да се откаже. А Плъх следва да се доверява на мнението на близките си хора през 2013 година.

По-известни представители на ПЛЪХА: Марлон Брандо, Ив Сен Лоран, Моцарт, Уилям Шекспир, Лев Толстой, принц Чарлз, Джордж Буш, Шон Пен, Жул Верн, папа Йоан Павел II, Емил Зола.

Не се изненадвайте, ако запитате душата на компанията, най-обаятелната и притегателна личност, кога е роден и той се окаже Плъх. Към богатото му въображение добавете и неговото неуморно усърдие и вие ще сте сигурни, че имате на своя страна един идеален работник, Възложете му работа, свързана с управлението на хора и той няма да ви подведе. В кризисни моменти на преден план изпъква силно развитото му чувство за самосъхранение и в такива случаи потърсете от него съвет, Плъхът обича парите и материалното благополучие е на първо място в живота му. Ще му доставите огромно удоволствие, ако му подарите вещ, която би внесла лукс в бита му. Това би го направило щастлив, защото страстта му към парите граничи със стиснатост. За него е особено приятно да затрупва половинката си и децата си с подаръци и да им създава лукс и разкош. Животът му е подчинен на една цел - парите. Плъхът се радва на дълъг и разнообразен живот. С много хора около себе си, с много радост и празненства. Той е грижовен и любящ родител, предан съпруг или съпруга и грижовен към родителите си. Често Плъха има многобройно семейство. Домът, в който домакинята е плъх, е подреден с мнрго вкус и с врати широко отворени за приятелите. Идеалната домакиня ще ги изненада с кулинарните си способности. И все пак, ако някой Плъх ви ядоса и вие искате да го накажете, най-лесно ще постигнете отмъщението си като го оставите сам! Не прекалявайте, обаче, защото това може да го доведе до тежка депресия. От гледната точка на романтичните отношения за Плъха е благоприятна любовта с Дракон, който ще внесе в техните отношения своята сила и увереност, а на свой ред ще спечели от критиката на Плъха. Добър партньор за Плъха също е Волът. С него Плъхът се чувства в безопасност и получава поддръжката, от която се нуждае. Мъжкият Плъх губи главата си, влюбвайки се в Маймуна, а тя намира това за забавно. Плъхът трябва да избягва Коня. Егоистичният и независим Кон няма да понесе стремежите на Плъха да извлече от него полза. Освен това истинска катастрофа за Плъха е бракът с Огнен Кон. За щастие годината на Огнения Кон е само веднъж на 60 години. По напълно понятна причина Плъхът трябва да избягва родените под знака на Заека. Плъхът ще има щастливо детство и безгрижно юношество. Втората част от живота му може да бъде бурен и безпокоен. В неудачна сделка той може да загуби всичките си пари или може да пострада заради нещастна любов. Третата част от живота му ще бъде спокойна, а старостта дотолкова мирна, доколкото той пожелае.

БИК

1913,1925,1937,1949, 1961, 1973,1985,1997,2009

В годината на Змията за тези, които са родени в годината на Бик, започва нов цикъл. Представителите на този знак ще бъдат по-проницателни по въпросите на взаимоотношенията. И това твърдение се отнася не само до въпросите на секса, любовта и семейството, но също така и деловата и социалната сфера. Ще се промени всичко, което така много безпокоеше Бик през последните две годи­ни. Под влиянието на Слънцето и доминиращите в хороскопа планети през 2013 година Бик ще действа по-прецизно и ще държи ситуацията под контрол до само­то й победно разрешение. Всичко ще се случва мирно и тихо, но целенасочено и без паузи. Бик ще може да помага на близките си. При всички пелената ще падне от очите, ще видим Бик в истинската му светлина - незабележими, но надеждни и искрени. На фона на това всеобщо разположение Бик ще съумее да управлява ситуацията уверено, но деликатно и с полза за всички участващи страни.

По-известни представители на Бика: Маргарет Тачър, Чарли Чаплин, Джейн Фонда, Адолф Хитлер, Дъстин Хофман, Наполеон, Пол Нюман, Джак Никълсън, Мерил Стрийп, принцеса Даяна, Еди Мърфи, Мадлин Олбрайт, Бах, Уолт Дисни.

Най-характерно за Бик са неговите упоритост, работоспособност и равновесие. Всяко нещо, с което се захване, той върши бавно. Веднъж набелязал целта си, никой не е в със тояние да го отклони. Това го прави особено добър водач на големи групи хора. Възложете му задача и бъдете сигурни, че тя ще бъде изпълнена с цената на всичко. Не забравяйте и подобаващо да го възнаградите, за да не обърне Бикът тези свои способности срещу вас. Бикът е много затворен в себе си. Контактите му с хората се възпрепятстват и от факта, че не изразява мислите и чувствата си. Ако трябва да реши някакъв проблем, оставете го да действа сам. Той не търпи намеса на другите в делата му. Бикът е спокоен и много бавен, но ядосате ли го ще се изненадате колко буен и агресивен може да бъде.

Упоритостта му граничи с инат и това го кара да отстоява безсмислени каузи, дори когато той е разбрал, че не е прав. Всяко поражение го изкарва от равновесие и отчайва.

Бикът няма чувство за хумор и всяка проява на хитроумие го дразни. Той не обича експериментите. Бикът се чувства най-добре в дома си. Семейството му е сплотено и той следи всеки да спазва задълженията си. Животът в големия град го измъчва.

Бикът е много ученолюбив и в съчетание с другите си качества от него става добър тесен специалист.

Щe трябва доста да почакате докато Бикът се престраши да ви предложи брак, но направи ли го, вие ще имате един безпределно предан и верен партньор. В семейството ви ще цари мир и спокойствие.

Жената Бик има спокойно и щастливо семейство, тя е добра, любвеобилна и угажда във всичко на съпруга си. Волът е практичен, искрен, непретенциозен. Хората го мислят за надут, но това е, защото те не могат да разберат колко амбициозен и последователен е той. В третата част от своя живот Бикът ще изпитва огромни трудности, но ако му се отдаде да ги преодолее, старостта му ще е спокойна. Идеален или прекрасен съюз Бикът може да има с Петел, на който ще предостави правото свободно да се изявява. Хармонията между тези двама консерватори ще бъде съвършена.

Всичко може да бъде прекрасно и с Плъх. Опияненият Плъх ще му бъде верен до смърт. Със Змия всичко може да е добре, макар понякога тя да му изневерява, но при това е достатъчно мъдра, за да скрива своите чувства. В какъвто и да е случай, Змията никога не напуска семейството си. Както Плъха, Бикът привлича и Маймуната. За успех в семейството са му необходими фантазията и въображението на Плъха, но този съюз никога няма да е траен. Той трябва да се пази от Кози, но по други при чини. Капризна и вятърничава със своето непостоянство Козата може да предизвика истинска драма. При никакви условия Бикът не трябва да сключва брак с Тигър. Този съюз неизбежно довежда до борба, която може да доведе само до бягство или изчезване на Тигъра, Волът като по-силен ще продължи да се бори до пълното унищожение на Тигъра.

ТИГЪР

1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Какво да очаква Тигър през 2013?

През 2013 година за родените в годината на Тигър се появява възможност от парчетата на своя живот да съберат много привлекателна картина. Вярно, пър­во ще трябва да се справят с много дребни и на пръв поглед незначителни неща. Това ще бъде досадно, но в края на краищата Тигър ще осъзнае, че не всичко е така просто, че именно от малките неща ще бъде построена стълбата за достигане на големите и важни цели. Всъщност, това са коварните замисли на Сатурн. Планетата на съдбата ще ви поднесе своя обичаен урок: ако искате да ядете хляб не се гнусете да изорете земята и да хвърлите в нея зърното, да го поливате и ухажвате, за да ви възнагради то за труда. През 2013 година Тигър ще направи толкова, че посятото да му стигне за дълго. Подобряват се отношенията не само с близките, но и с малко познати хора. Тигър ще може да си позволи да бъде демократ и това ще се отрази положително. Тигър трябва да се гледа в устата. Всичко, което той ще каже ще се приема като откровение. Въобще няма да има възможност да остане сам. През цялd10 време ще се наложи да търпи нечие присъствие. Затова пък ще има нови приятели, полезни и перспективни или просто приятни контакти.

По-известни Тигри: кралица Елизабет II, Кофи Анан, Шарл дьо Гол, Агата Кристи, Мерилин Монро, Айзенхауер, Марко Поло, Лайнъл Ричи, Стиви Уондър, кралица Беатрикс, Леонардо ди Каприо, Деми Мур, Карл Маркс, Боливар, Хо Ши Мин, Айседора Дънкан, Робеспиер.

Характерни за Тигъра са две думи - власт и сила. Всичко при него е силно - волята му ~ силна, амбицията му е силна ...

Тигърът е тигър - вечно нащрек, винаги в действие, без минута покой. Тигърът кипи от енергия и с огромна вяра се залавя с всичко. Невероятно съчетание от физическа издръжливост и жизненост с неуморен ум, който търси новото и необичайното. Тигри, преди да направите каквото и да е пребройте до 10. Това ще ви е много трудно, но ако успеете да го направите, вие наистина ще имате успех. Всеки неуспех съкрушава Тигъра. Нужно му е много време, за да го преодоее.

Тигърът винаги се противопоставя на тези които са над него. Тези хора са родени революционери и вождове. Трудно е да се съпротивляваш на магнетизма на Тигрите. Никой не се осмелява да им каже истината в очите. Даже когато се опитват да ги премахнат, към тях се отнасят с респект и почитание. Ако Тигърът поразмисли преди да действа може да достигне до големи успехи. Боец и рязък по натура, той е способен да се пожертва в името на някаква кауза. Понякога егоист по отношение на дреболиите, Тигърът е способен на безкористност в големите неща.

Не се доверява на никого, винаги върви напред, презира установените неща, йерархията и консервативните хора. От родените в годината на Тигъра стават военначалници, ръководители и даже опасни престъпници. Това се отнася и за жените-тигрици , които винаги са готови да се борят за някакви права.

Тигърът е чувствителен, емоционален и склонен към дълбоки размишления и силна любов. Въпреки, че са доста страстни, те рядко са щастливи в любовта. Жените тигър често се забъркват в любовни приключения, които често свършват зле за тях.

Родените в годината на тигъра са хора на късмета. За азиатските народи тигърът е великолепен знак, олицетворяващ мощта на земята и защитата на човешкия живот. Даже имат поговорка – тигър у дома пази от три нещастия – крадци, огън и хитреци. Но ако в къщи има два тигъра единият трябва да изчезне!

Жената Тигър е приятен компаньон, защото е енергична и много умна. Успява да бъде всеотдайна майка, да се грижи себе си и за дома си. Неповторимата й жизненост я прави център на компанията. И невероятен магнит за противоположния пол. Но, мъже, не забравяйте, че жената Тигър много държи на независимостта си! Дайте й свобода и тя няма да ви разочарова!

На всеки понякога му върви, но на никого не му върви в живота така, както на Тигъра! За азиатците знакът на Тигъра е добър знак. Той представлява огромна власт на земята и е символ за защита на човешкия живот.

Тигърът може да изживее живота си с честния Кон, с Дракон, който внася в партньорството им сила и умереност или с Куче, с което може да мине през радост и мъка, защитавайки общите идеали. Трябва да избягва Змията, която е твърде лукава за него и Маймуната, която пък е твърде хитра и лъжлива. И в деловата сфера, и в любовта Маймуната е много опитна и измамвайки Тигъра, може да му донесе само вреда. Също следва да се изключи и Бика. Той е по-упорит от Тигъра и ще продължава да го атакува до тогава, докато не го унищожи или изгони.

Котката никога няма да свикне с Тигъра, живеейки заедно.ю

ЗАЕК

1915,1927,1939,1951,1963,1975,1987,1999,2011

Какво да очаква зодия Заек от 2013?

Родените в годината на Заек през 2013 година ще се окажат в състояние на непрестанни промени. Oт една страна, те ще бъдат желани и дълго очаквани, а от друга - замотани до краен предел. Цялата работа е в това, че стопанката на 2013 година Черната водна Змия се явява антагонист на Заек в дванадесетгодишния цикъл. Всичко, което Заек особено цени - семейство, добри отношения, тишина и спокойствие, ще бъде взривено, ще започне да се променя. Впрочем, промените, които ще бъдат осъществени не е задължително да бъдат отрицателни, за лошо. Но, ако нещо е добро, то ще бъде добро в най-висша степен. А ако е лошо ще ви идва да се застреляте. Склонност към преувеличение ще ви донесе силният Юпитер. Същевременно той ще снабди Заек със сполука. В един момент представителите на този знак ще почувстват пълна свобода каквато не са изпитвали от деня на своето раждане. Това ще бъде кулминацията на 2013 година. Важно е да го използвате, за да получите жизнено необходима информация. Защото свободата винаги идва с усещането за пълна яснота.

По-известни личности Заек: Сталин, Троцки, Стинг, Ева Перон, Франк Синатра, Уитни Хюстън, Гари Каспаров, Ингрид Бергман, Конфуций, Фидел Кастро, Айнщайн.

Ако в луксозно заведение видите личност с елегантно облекло, изящни маниери, кротък и спокоен нрав, с широки познания в различни области,то вие сте срещнали Заек.

Заекът обожава лукса, спокойствието и мира. Остроумен и интелигентен, с много силна памет, Заекът учи всичко с лекота. Това го прави отличен работник. Използвайте го в своя бизнес като му доверите финансите си.

Заекът мрази препирни и скандали и е готов на компромиси, за да запази добрите отношения. Напрегнатите и припрени ситуации го изтощават и изнервят. Не го карайте да взима прибързани решения! Оптималният вариант за него е стабилност. Той мрази да плува срещу течението.

Благодарение на своята последователност Заекът почти винаги успява да се реализира в професия си. Всеки бизнесмен би искал да го има за свой партньор и помощник, заради неговата честност и лоялност.

Когато Заекът говори с хората, той ги омайва, той ги печели на своя страна със завидна лекота. Жената Заек полага всички грижи, за да направи дома си привлекателен и шикозен. В него тя посреща своите подбрани гости, които забавлява с лекота. Въпреки това рядко ще срещнете жена Заек, която да е домакиня. Те са интелигентни и амбициозни бизнес-дами, които полагат много грижи за външния си вид. Около тях винаги има много ухажори. Жената Заек обича флиртове и е доста разглезена. Внимавайте - най-много от всичко Заекът мрази да го критикуват! Ако държите на него не му показвайте лошите му страни. Те го приемат като лична обида и се разстройват. В дългия живот на Заека ръка за ръка вървят успехът, късметът и щастието. Те могат да живеят с Коза, от чийто артистизъм и вкус се възхищават. Те сами ще следят материалната страна на отношенията им, а капризните Кози малко ги интересува това. Подхожда им добре честното Куче и Глигана, а Петелът ги изкарва извън себе си със своето празнословие и самохвалство. С Плъха им се препоръчва да не влизат в контакт. Отношенията им с Тигрите и любовните, и в работата винаги ще са напрегнати, тъй като са от един род. Заекът знае всички номера на Тигъръr затова не желае да му се подчинява и с помощта на уловките си, се измъква от играта.

Всичките три фази от живота на Заека могат да минат спокойно, при условие, че се държи по-далече от изключителни ситуации, драматични поврати, непреодолими препятствия. Войни, революции и природни катастрофи не са за него, той не е създадена за приключения.

ДРАКОН

1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Какво да очаква Дракон от 2013?

Родените под покровителството на Дракон ще преживеят годината на Чер­ната Змия с изгода, ако ясно се насочат към кардинални промени в своя Процесът ще протече без сътресения и болезнени преобразования за сметка на модернизацията на съществуващото жизнено устройство. Даже тези Дракони, които са напълно доволни от себе си, ще почувстват необходимост. от промяна. В действителност как ще премине годината зависи само от личните желания на представителите на този зодиакален знак от източния хороскоп. Планетарните аспекти обещават иновативна среда, неочаквани открития. Същевременно някои стари ценности на Дракон могат да загубят своята привлекателност. Вместо тях ще дойде прагматизмът и много по голяма в сравнение с преди ,целеустременост и ангажираност.

По-известни Дракони: Чарлз Дарвин, Кърк Дъглас, Че Гевара, Том Джоунс, Бърнард Шоу, Джон Ленън, Ринго Стар, Жана Д`Арк, Салвадор Дали, Франсоа Митеран, Ницше.

Късмет и успех съпровождат Дракона в житейския му път. Дългият му живот е низ от красиви и щастливи мигове. Енергичен и интелигентен той много добре осъзнава тези си качества и знае собствената си цена.

Най-често ще видите Дракона заобиколен от много хора. Той е център на вниманието с огромното си и свежо чувство за хумор, с обаятелната си външност и будния си ум. Точно заради тези си качества той не би допуснал до себе си хора с ограничени умствени способности. Прямотата е негово качество и негов недостатък. Той не умее да премълчава истината и реагира остро на пошлостта и лъжата.

Драконът може да се вбеси и избухне от най-малката нередност. Той е прецизен и изисква това от другите. Драконът знае какви способности има. Оценява се, при това доста високо. Той е вечният победител. Неговата силна воля му помага да преодолее всяко препятствие по пътя си. Драконът не търпи мнението на други хора. Той е независим и се страхува да се обвърже. Ако не се ожени на млади години, рискува да остане сам в живота.

Жената Дракон е стриктна и разумна. Нито една работа не може да я уплаши. Би направила всичко, за да постигне целите си. Дребнавостите на ежедневието й действат като окови и я затормозяват. Обича свободата и мрази ограниченията. Тя е своенравна и невъздържана.

Драконът е знакът на късмета.

Това е знакът на великата небесна сила и благотворното астрологично влияние. Той символизира живота и радостта. Знакът на Дракона носи четирите източни благословии, богатство, добродетел, хармония и дълъг живот.

Ако се реши обаче на брак, то добър избор ще е Плъх, сърдечен той ще приеме от Дракона всичко, даже неговото безразличие. На свой ред Драконът само ще спечели от критичния ум и вкуса към парите на Плъха.

Почти същото може да се каже за Змията, нейното чувство за хумор ще сдържа гордостта на Дракона. Нещо повече, мъжът Дракон винаги ще се гордее със своята жена Змия.

Добре ще се погажда с Петела, който опирайки се на успехите на Дракона, сам ще се добере до такива.

Най-подходящата половинка може да стане Маймуната, както в работата, така и в любовта. Всеки един от тях се нуждае от другия. Маймуната от силата на Дракона, а той от нейната хитрина. Но за това знае само Маймуната. Трябва да се помни, че от всички знаци само Маймуната може да го преметне.

Отношенията на Дракона с Тигъра едва ли могат да се нарекат спокойни. Драконът трябва да страни от Кучетата, които никога няма да му повярват.

ЗМИЯ

1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Какво да очаква зодия Змия от 2013?

През 2013 година родените в годината на Змия бавно и без особено жела­ние ще се променят. Те внимателно ще се вглеждат в околните и обезателно ще изберат някой, когото могат да следват в далечината и въз основа на неговите действия - правилни или грешни, ще моделират своята собствена линия на поведение. В даден момент реалният свят ще призове 3мията към собствени решителни стъпки без никакво съобразяване с авторитетите. Планетарните аспекти обещават активен социален живот. Змията трябва да се концентрира и да действа открито и активно. Ако представителите на този зодиакален знак осъзнаят необходимостта от излизането от сянката ги очаква успех. Подкрепа в успешното придвижване напред ще окаже присъщата на Змията дисциплинираност. Като резултат на годината могат да бъдат богатите придобивки

Прочути Змии: Гьоте, Нобел, Грета Гарбо, Аристотел Онасис, Жаклин Кенеди, Едгар Алан По, Пабло Пикасо, Дж. Ф. Кенеди, Ким Бейсинджър, Тони Блеър, Брад Пит.

Няма по-красиво и мъдро, по-релестно и разсъдливо създание от Змията. Змията мрази шума и нервните напрежения, сдържана е и това се пренася в дома Й. Щастливи са, които живеят заедно със Змия.

Не давайте съвет на Змията. Тя няма да ви нарани и обиди, но и никога не би послушала съвета ви. Тя оценява високо интелекта си и изцяло му се доверява. Змията рядко греши. Нейната воля и упоритост често я извеждат на върха, но провали ли се, тя го изживява тежко. Вие няма да разберете душевните й терзания. Всяка своя мъка и страдание тя прикрива с финото си чувство за хумор, но всъщност изживява нещата много дълбоко и трудно. Змията не умее да губи. Дори и най-малката несполука й носи страдание.

Въпреки енергията и силата си, след голямо напрежение Змията винаги си дава отпуск. Тя има нужда от това и си го осигурява, независимо дали сега е най-подходящият момент. Тя се абстрахира от всичко и отново събира сили за следващото предизвикателство.

Змията обича да има много пари.

Въпреки, че дава вид на прахосник, тя трезво пресмята всеки свой разход. За нея е огромно удоволствие да затрупа близките и приятелите си с много подаръци. Усетът й към красивото не би й позволил да ви подари нещо пошло. Подаръците, получени от Змия са винаги скъпи и изискани.

Запомнете - няма по-голям комарджия от Змията! Комарът е единственото нещо, което би провалило щастливият й и богат живот. Тя му се отдава изцяло и бързо би загубила парите си.

Змията е злопаметна. Ще се изненадате като разберете, че тя помни някоя дреболия отпреди 20 години, която я е обидила. Змията не прощава. Веднъж загубено доверието й не би могло да се спечели отново.

Жената Змия е красива жена. Вроденият й финес я прави да изглежда изискана, а отличният й вкус в облеклото я прави бижу за всяко светско парти.

Тя ще е щастлива с Бик, който ще й позволи да управлява, при условие, че в семейството Волът ще е главата, тази роля Змията лесно ще му отстъпи.

Борбата между Змията и Петела в семейството, в деловите отношения или в приятелството, ще послужи за взаимното отстраняване на недостатъците им.

Бедният Глиган само може да съжалява, ако попадне в обятията на Змията.

Змията не трябва да има вземане-даване с Тигъра,. Тази огромна горда котка може напълно да я унищожи!

КОН

1918, 1930,1942.1954,1966,1978,1990,2002

Какво да очаква зодия Кон от 2013?

За родените в годината на Кон 2013 ще започне с високи очаквания. Те могат да се оправдаят в средата на годината, тъй като по това време астрологичните влияния ще бъдат насочени към формиране на решителност и буквално ще подтикват този зодиакален знак към заветната цел. Кон ще бъде пълен с енергия и буквално ще бъде в състояние да премести планини. Ако по някакви причини проектите през този период се окажат неудачни Конят ще се връща към тях отново и отново, изпитвайки върху себе си цялата тази обърканост. За да избегнат това да се случи представителите на този знак от източния хороскоп трябва ясно да определят какво искат да получат от живота и да се откажат от онези битки, които не отговарят на собствените им интереси. Разположението на звездите в годината на Черната Змия по най-благоприятен начин ще способства именно тази вътрешна работа.

Известни личности, родени под знака на Коня: Рембранд, Кевин Костнър, Джон Траволта, Теодор Рузвелт, Исак Нютон, Шон Конъри, Пол Маккартни, Клинт Истууд, Шопен, Сидни Крофорд, Едисон, Ленин, Барбра Стрейзанд.

Новатор, неуморим откривател, Конят е изключително добър за научна работа. Неспокойният му дух не му дава мира.

Конят е фин и изискан, маниерите му са изтънчени и той е блестящ сред елита на обществото на коктейли и балове. Компанията му е търсена от всички. Болезнено чувствителен към грозното и пошлото, вие няма да намерите място до него, ако поне малко сте груби. Много лесно нараним, Конят не обича разочарованията и обидите.

Всяка изпусната зла дума засяда дълбоко в душата му и го кара да страда.

Този енергичен, умен и изящен човек може да се превърне в истински звяр. Ако той избухне, няма да е зле да сте надалеч. Това обаче не е страшно, защото много бързо яростта му се укротява и той отново е най-лъчезарната личност, която сте срещали.

Конят не се стреми да трупа пари, но въпреки това парите го затрупват и той с удоволствие се възползва от тях. Пестелив и разсъдлив, той не прахосва пари, а разумно ги използва.

Той е особено грижовен в семейството си. Вие сте щастливи, ако имате партньор Кон. Верен и предан е, затова бъдете спокойни и му дайте свободата, от която той толкова много се нуждае. Не го задушавайте с ограничения. Жените Коне са весели и приветливи. Умни и интересни личности, с тях се живее приятно и никога няма да ви е скучно.

Ако имате нужда от помощ, помолете Коня, той ще се отзове и можете да разчитате на него. Но не споделяйте тайните си с Коня, той няма да ги запази ... Той би могъл да устрои живота си с Коза. Тези двама заговорници могат заедно да се преборят с трудностите в живота, тъй като променливият характер, чувството за хумор на Козата и нейните капризи ще превъзхождат егоизма му, още повече, че нито един от тях няма да го осъзнава. Заради всички свои противоположни качества, Конят може дружно да живее с Кучето и Тигъра, и двамата са съсредоточени в своите решения, психологическите проблеми и няма да обръщат внимание на романтичния и нестабилен Кон.

Каквото и да се случи, Конят не трябва да свързва живота си с Плъх. Всеки любовен съюз между тези страстни натури може да предизвика искри, които да повлекат след себе си пълно унищожение.

КОЗА

1919,1931,1943,1955,1967,1979,1991,2003

Какво да очаква зодия Коза от 2013?

Тези, които са се появили на света в годината на Коза могат да започнат 2013 година спокойно 1,1 стабилно въз основа на постиженията от предишната година. Работата значително се увеличава, но това няма да гарантира настройването за успех. Коза ще действа без обичайното суетене, последователно и с такава вътрешна убеденост, което дори не е подозирала за себе си. Планетарните аспекти на този период формират обстановка при която на преден план излизат социалните контакти. Паритетът и взаимната изгода ще помогнат на представи телите на този зодиакален знак да се придвижват напред уверено и продуктивно. В началото на есента ще възникне остра зависимост от решенията на други хора и външни обстоятелства. За да завърши годината на максимум Коза трябва да използва своите дипломатически способности. Именно този способ за правене на бизнес ще се окаже основната сила на Коза в годината на Змия.

По-известни личности под знака на Козата: Бил Гейтс, Горбачов, Хулио Иглесиас, Мик Джагър, Катрин Деньов, Джордж Харисън, Микеланджело, Робърт де Ниро, Памела Андерсън, Кафка, Елцин, Лех Валенса.

Трудно ще разберете Козата. Тя ту иска да се изяви, ту се страхува от това. Ту се смята за непризната, ту не иска да се появи пред публика. Тя е човек на изкуството.

Никога не се опитвайте да вкарате Козата в някакви общоприети рамки и граници. Това ще я погуби. Козата има свой поглед върху нещата и винаги има свое решение. Въпреки своята своенравност Козата не може да се изявява индивидуално. Тя може да разгърне способностите само в екип.

Козата обича спокойствието, мира и бавното развитие на нещата. Не я пришпорваЙте.

Колебанието и страха й са основните характеристики за Козата. Това не важи за случаите, когато е засегнато личното й самолюбие. Тогава Козата става дръзка и се защитава непоколебимо.

Кротката и нежна Коза е много приятна за компания, тя е изключително забавен събеседник с артистичните си заложби.

Козата е най-щастлива, когато се занимава с изкуство. Музика или литература, театър или висша мода, Козата е признат талант и навсякъде се изявява. Не забравяйте - Козата се страхува от самотата, на сцената или в живота, ако не искате да се провали, не я оставяйте сама!

Козата не е практик. Парите си пилее буквално за глупости и никога не проявява финансов нюх и спестовност. Никога не би се замислила за бъдещето си, а живее и харчи тук и сега.

Козата е романтична натура. Липсата на ред й създава уют.

Романтична и влюбчива натура, Козата цял живот изживява любовни авантюри.

Партньорите на Козата трябва да помнят, че тя е лесно ранима и много чувствителна. Пазете я от суровия живот!

Ако се обвърже в брак със Заек, Глиган или Кон, всичко ще е наред. По различни причини всички те могат да осигурят на Козата любов и комфорт. Заекът ще забавлява капризната Коза, до определен момент тя ще търпи и спокойно ще живее с Глигана, а егоистът Кон просто няма да я забелязва.

Нито един друг знак няма да може дълго да изтърпи Козата, особено Волът. Ако Волът внася в своето семейство комфорт и безопасност, той изисква много в замяна, а Козата може да му предложи само себе си.

В отношенията на Козата с Кучето, то както в любовта, така и в работата те са обречени на провал. Два песимиста един до друг постоянно ще изпитват взаимна неудовлетвореност.

МАЙМУНА

1920,1932,1944,1956,1968,1980,1992,2004

Родените в годината на Маймуна основно през 2013 година ще бъдат заети с личния си просперитет. Сили и възможности за осъществяване на тази цел ще има предостатъчно. Маймуна ще се фокусира върху подобрения в дома си, върху воденето на семейния бизнес, върху всичко, което ще я направи по-богата и значителна в очите на околните. Представителите на този зодиакален знак от китайския хороскоп в годината на Змия решително ще се откажат от романтичните илюзии в полза на суровия прагматизъм. Да видят целта и да игнорират препятствията ще бъде главния девиз на Маймуна през 2013 година.

По-известни личности, родени под знака на Маймуната: Жак Ширак, Пол Гоген, Леонардо да Винчи, Елизабет Тейлър, Род Стюард, Юлий Цезар, Хари Худини, Мартина Навратилова.

Жизнерадостната и енергична Маймуна води много интересен и разнообразен живо~ Тя никога не се застоява на едно място. Ако се интересувате от клюка за някого, попитайте Маймуната.

Маймуната има богато въображение и услужлив ум. Можете да й поискате съвет и тя няма да ви подведе. Но внимавайте - не навлизайте в нейна територия. Отмъстителната Маймуна ще ви унищожи!

Маймуната може да бъде много нечестна. С невероятната си хитрост, тя осъществява лесна печалба. Ловък измамник е. Понеже е чаровна и обаятелна, както ви гледа, така ви мами. Няма да усетите кога ви е излъгала.

Със своите заложби, Маймуната печели добри пари, но харчи без да мисли. Не се стряскайте, ако откриете в погледа й пламъчето на злата завист. Просто вие имате нещо по-хубаво от нея.

Своя интелект Маймуната използва в бизнеса си много успешно, но е много непостоянна. Ако й доскучае, тя зарязва всичко, колкото и много да е свършено до тук, и се залавя с друго. Човекът до Маймуната трябва да я направлява с твърда ръка, за да й позволи да разгърне талантите и способностите си изцяло. Не бива обаче да я ограничава, защото това ще я отчае и тя ще се откаже от всичко.

Жената Маймуна е умна, наблюдателна и прозорлива. Тя е сладкодумна и винаги постига своето. Тя има широки интереси и затова е интересен събеседник. Много важни за нея са дрехите и прическата Й. Винаги в добър външен вид, тя никога не занемарява семейните си задължения.Особено грижовна майка и предана съпруга. Образцова домакиня, която е способна всеки ден да ви поднася кулинарни изненади.

Би била добър партньор в брака с Дракона, той ще извлече полза, а тя неговите сили. С еднакъв успех те могат да бъдат делови партньори, макар и в дъното на душата си Маймуната да смята, че тя би могла да получи и повече от тази сделка.

Добре се разбира с Плъха, който привлича с външното си великолепие Маймуната и се примирява с нейното безразсъдство и ще я обича страстно цял живот даже, ако любовта е без отговор.

Маймуната се присмива на Тигъра макар, че трябва да се отнася с респект към него, дори с известен страх. Всяка връзка между тях както в бизнеса, така и в любовта е обречена на конфликти.

Независимо от знака на нейния брачен партньор, вероятно, Маймуната ще има много деца.

ПЕТЕЛ

1919,1921,1933,1945,1957,1969,1981,1993,2005

Какво да очаква зодия Петел от 2013?

Небесното влияние в годината на Змия за тези, които са се появили на света в годината на Петел, създава непреодолима тяга към повишаване качеството на живот във всички сфери. Ще се събудят всички тези амбиции, които определяха живота на Петел в предишните етапи на съществуване. Представителите на този знак ще осъзнаят, че е дошло време ~ осъществяването им. Петел ще се фокусира върху онези направления от работата и социалните взаимодействия, които ще гарантират придвижването му към заветната цел. По пътя на реализирането на целта са възможни неочаквани и нестандартни решения. В крайна сметка Петел осъзнато ще стигне до ситуация, която ще му помогне да се ориентира към реалността на поставените цели. Илюзиите ще се разсеят, а това, което е постижимо само ще пристига в ръцете.

Някои известни Петли: Вагнер, Карузо, Ерик Клептън, Щефи Граф, Йоко Оно, Дийн Кунц, Роман Полански, Мелани Грифит.

Общителен, галантен и обаятелен, Петелът е приятна компания и желан събеседник. Той се впуска в спорове с удоволствие и благодарение на високия си интелект се справя чудесно. Лошото, обаче е, че от него не можете да очаквате тактичност. Той ще ви каже истината в очите, колкото и да ви заболи.

Петелът се грижи добре за парите си. Пестелив е и ги влага в особено перспективни начинания. Не чакайте Петелът да ви заведе на скъп ресторант или да ви направи скъп подарък. Хладнокръвно и премислено, той ще спести тези пари и ще ги отдели за бъдещето, защото е стъпил здраво с двата крака на земята и знае много добре, че животът не е само възход нагоре, а идват и кризисни моменти, когато тези пари ще го спасят. Колкото и добре да печели Петелът, той винаги ще има пари настрана. Затова неговото семейство може да бъде спокойно за бъдещето.

Успехът е плод на неговия труд и пресметливия му ум. Той е много амбициозен, но това е подчинено на реалността. Преценил е какво може да очаква и никога не допуска да бъде разочарован. Той е педант в работата и всичко върши стриктно.

Понеже съзнава много добре, че при него всичко е изрядно, той не понася критиките. Цени реда до дребнавост, което може да ви подразни, но той е изключително честен човек.

Петелът много обича да е център на внимание. Всяка похвала му дава сила за ново начинание. Той е винаги много добре облечен и много елегантен. С лекота контактува с хората. Славата е неговата слабост. Непрекъснато се стреми към нея.

Жената Петел се занимава с много и разнообразни дейности. Много работоспособна е. Не може да прецени кога какво да каже и често истината, която изрича я противопоставя на хората. Тези, които държат на приятелството й не биха се обидили от това, а трябва да се замислят. Тя е делова жена, но това не й пречи да създаде голямо и щастливо семейство.

Петелът би успял много повече ако се научи да премълчава някои неща.

Петелът ще е щастлив с Бик, който е семеен и консервативен тип. Със Змията ще принесе своята мъдрост, но на нея ще й се наложи да не блести толкова ярко, иначе Петелът може да обърне внимание на това и да я унищожи.

С Дракона, Петелът ще е напълно задоволен и заедно ще блестят един до друг, особено ако Петелът е жена. Заекът в качеството си на партньор трябва да бъде изключен. И за минута няма да може да се примири с хвалбите на Петела и за секунда няма да му се доверява.

КУЧЕ

1910,1922,1934,1946,1958,1970,1982,1994,2006

Какво да очаква зодия Куче от 2013?

През 2013 година тези, които са родени в годината на Куче ще бъдат в постоянно променяща се среда. До края на пролетта те ще водят активен диалог. Но което е удивително, контактите ще се увенчаят със забележително сближаване, ще се формират тънки и даже в някои случаи интимни връзки. Всичко това ще се случва на фона на твърдата позиция на представителите на този знак от източния хороскоп по опазване на своята лична територия, на своите лични ценности и убеждения. Яснота и взаимно разбиране, навявани от звездното влияние, ще позволят да се закрепят отношенията без да се губи автономността. Нереалното усещане за настъпващата хармония известно време ще държи в напрежение, генерирайки невероятна енергия. Жизнените сили през този период ще бъдат изразходвани в деловата сфера, а не за личностно противопоставяне. В този смисъл годината на Змия може да надмине и най-смелите очаквания.

По-известни представители на КУЧЕ: Чърчил, майка Тереза, принц Уилям, Майкъл Джексън, Бриджит Бардо, София Лорен, Стивън Кинг, Шер, Елвис Пресли, Силвестър Сталоун, Принс, Клаудия Шифър.

Ако ви интересува що за човек е някой, непременно попитайте Кучето. С един поглед само то ще прецени кой стои пред него. Много добър познавач на хората и душите им, Кучето е много вещ при избор на сътрудници и служители.

Не канете Кучето на големи и шумни празненства. Удоволствие ще му достави тиха домашна атмосфера с тесен кръг приятели и леки, спокойни разговори. Накарайте го да ви разкаже нещо и вие ще се изненадате колко увлекателен разказвач е то.

Кучето е сдържано и спокойно и в критични моменти можете да му се доверите изцяло. То ще премисли трезво всичко и ще ви помогне.

Не се опитвайте да измамите Кучето. Усети ли вашата неискреност, то ще се отдалечи от вас и не очаквайте прошка. Кучето никога няма да забрави раната, която сте нанесли в душата му. То е изцяло предано и иска и вие да сте такива с него.

Има ли ясна цел пред себе си, Кучето ще я преследва докато я постигне и нищо не може да го спре. Няма ли занимание, то ще се обезсърчи и отпусне и нищо не може отново да събуди интереса му.

Кучето е много любвеобилно и състрадателно и би могло да бъде отличен лекар, адвокат или учител. Животът му е изцяло посветен на другите.

Кучетата често изпадат в депресии. Тревожи ги нещо, но и самите те не знаят какво. Това са излишни грижи, които само затрудняват ежедневието му. Кучето е непоправим песимист и само чудо би могло да го преобрази.

Кучето не обича парите. То не живее, за да трупа пари. Финикийските знаци са му нужни само дотолкова доколкото да осигури на семейството си добър стандарт и приятни забавления.

Тежък ще е животът на партньора на Кучето, защото променливите му настроения и вечният му песимизъм са особено изнервящи. В замяна на това пък никой друг не би се чувствал по-сигурен от човека под закрилата на Кучето.

Жената Куче е красива, мила и внимателна. Тя е щастлива, когато осигурява щастие и уют на околните. Много грижовна майка и любяща съпруга.

Кучето може да бъде щастливо с Кон, който ще му позволи да се грижи за големите дела срещу определена независимост.

С Тигъра животът ще се превърне в борба - те и двамата са срещу всичко останало. Обединени, те ще се борят в името на истината и справедливостта. Обстоятелствата често ще го сблъскват с Тигъра и Кучето с готовност ще свири втора цигулка.

С благодушния и безметежен Заек, Кучето ще има добър шанс за мир и покой, ако то го поиска.

Драконът е прекалено горд, за да приеме язвителните забележки на Кучето и неговия критичен подход. А що се касае до Козата и Кучето - това са най-непонасящите се хора. То няма време да се вслушва в жалбите й и я смята за егоистична и користна.

ГЛИГАН

1911, 1923,1935,1947,1959,1971,1983,1995,2007

Какво да очаква зодия Глиган от 2013?

Годината на Змия трябва да стане за тези, които са родени в годината на Свиня период на неудържимо напрежение. В самото начало ще се формира ситуация, когато представителите на този знак са длъжни да предприемат кардинални промени във всички свои жизнени сфери. Невероятно благоприятните и силни планетарни аспекти ще тласкат Свиня към решителни действия. По удивителен начин Свиня от предпазлив дипломат изведнъж ще се преобрази във войнстващ генерал и никой няма да може да застане на пътя му. Именно през 2013 година Свиня може да започне дългосрочни проекти с каквато и да е сложност. Всичко ще се получи.

Известни представители на зодия Глиган: Хенри Форд, Хендри Кисинджър, Рейгън, Ърнест Хемингуей, Алфред Хичкок, Джон Рокфелер, Мария Калас, Уди Алан, Хилари Клинтън, Шварценегер, Стивън Спилбърг.

Глиганът е добродушен, ведър и щедър. Той е мил и внимателен към всички, обича честността и мира. Най-много би го подтиснала една кавга или спор. Глиганът мрази лъжата и вярва в реда и честността. Въпреки това, Глиганът е готов да прости на всеки, който го е измамил. Отмъщението и злобата са му непознати. Глиганът е много стриктен и на него може да се разчита във всеки момент. Той е честен и неподкупен.

За Глигана е удоволствие, когато има възможност да помогне на другите. Така той има много приятели около себе си и дните и вечерите му са приятни и весели. Той весели гостите си с неизчерпаемото си чувство за хумор и всички го търсят за компания. Много обаятелен разказвач е и добър артист.

Естествено е около един щедър; добросърдечен и отзивчив човек да има много "хиени", които ловко биха могли да подлъжат наивния Глиган. Колкото и да предупреждавате Глигана, той няма да ви послуша. Единствено, когато се опари от ловките измамници, той си взима поука и вече не позволява да го манипулират така лесно. Глиганите се реализират много успешно и са хора с голямо богатство.

Тях неуспехът не може да ги уплаши, а напротив, амбицира ги и те мобилизират всичките си сили, за да се впуснат наново в преследването на целите си. За това му помага упоритостта му, която граничи с инат.

След едно такова напрегнато и усърдно ежедневие Глиганът не се отпуска в мекия диван пред телевизора, а е царят на забавленията. Негови са всички луксозни хотели и барове. Глиганът се разтоварва като лудешки се весели. Той обича лукса и си го осигурява. Нали затова е трудният му ден - за да бъдат нощите му шеметни и бурни.

Глиганът би се чувствал добре и в по-малки и тихи компании, стига да не е скучно. Домът му е пълен с новостите в техниката и антиките в изкуството. Луксът се крие във всяко кътче на къщата му.

Глиганът е неуморен любовник. Мъж или жена, Глиганът има доста бурен предбрачен живот. Но създаде ли семейство, той е верен и предан.

Жената Глиган е добра домакиня и всеотдайна майка. Децата й живеят под непрекъснатите й грижи. Домът й е спретнат и подреден.

Съвет към Глиганите е да споделят живота си с родените под знака на Козата, те никога няма да се сърдят един на друг.

Трябва да се държат по-далече от Змията, тя ще направи от тях роб много бързо.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини