Жена, умряла по време на секс, възкръсна в ковчега

Проститутка, за която мислели, че е умряла по време на сексуални услуги, изведнъж се събудила, лежейки в ковчега, и силно изпищяла, докарвайки всички присъстващи в шок, съобщи телевизионният канал Bulawayo24.

Куриозната ситуация се случила в един от хотелите на Зимбабве. Жената, докато правела секс с поредния клиент, изведнъж загубила съзнание, след известно време клиентът решил, че тя е получила инсулт и е умряла. На следващата сутрин мъжът извикал полицаи, които решили да поставят "мъртвото" тяло в метален ковчег, за да го изнесат от хотела.

Други гости на хотела, привлечени от събитието, се тълпяли наблизо, надявайки се да гледат на живо изнасянето на ковчега на проститутката. Но... само след като тялото на жената докоснало студения метален ковчег, тя изведнъж "възкръснала" и започнала да крещи силно: "Ще ме убиете, ще ме убиете!"

Зяпащите били толкова ужасени, че избягали в ужас и започнали да се блъскат един в друг. "Беше като филм. Хората започнаха да се разпръснат във всички посоки", каза един от свидетелите. Според него инцидентът е наистина ужасен...

Полицаите запазили спокойствие. Когато жената се освестила, те започнали да я утешават, казвайки й, че няма опасност, и излезли от стаята с празен ковчег в ръцете си. Въпреки това, "покойната" е много обезпокоена от факта, че полицията не е извършила проверка на състоянието й, въпреки че е задължително такава да се направи.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини