Здравко Димитров: Там, където е минала Хубенова си личи, че е работено здраво

"Веселин Маринов е невероятен талант и певец. Той за втори път направи избора си и пее на кампанията на ГЕРБ. Освен това е голям родолюбец и патриот, изправи хиляди на крака с песента си за България." Това коментира на пресконференция в Пловдив бившата депутатка и настоящ кандидат за народен представител Силвия Хубенова от Асеновград по повод журналистически въпрос кой ще се грижи да доброто настроение на мероприятията, съобщава БЛИЦ.

Дамата е на трето място в областната листа и със сигурност ще влезе в парламента, подчертава агенцията. Водачът на област Пловдив Здравко Димитров - Зико заяви, че тръгват по села и паланки, за да покажат на хората какво са направили по време на мандата си и да посочат грешките си: "Няма нито един политик, освен г-н Бойко Борисов, който открито и честно като него да признава къде е сгрешил."

Зико похвали третият в листата на ГЕРБ-карловецът Николай Петков. "Там, където Хубенова и Петков са минали, си личи, че здраво е работено. Общините Карлово и Асеновград са отличници. Аз поех ангажимент да не се меся в общинските събрания, които бяха прозрачни и в номинациите за кандидатите. От тук насетне искам здрава работа", каза Димитров и изброи имената на 22-та в листата.

На 12 април Борисов открива националната кампания на ГЕРБ от Античния театър, а на 14 април Цветанов дава старт на областната от Карлово. Два дни в подбалканския град ще бъде показвана изложба с фотоси от свършената работа и реализираните проекти на партията през близо 4-те години на управление. После фотосите ще обиколят страната. Зико даде заявки за минимум пет депутата от областта.

От пресцентъра на ГЕРБ съобщиха, че днес Димитров и общинската структура осигуряват безплатно театрално представление за асеновградчани.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини