Татуираха око на ухапан от паяк

Кораво момче от Австралия стана Терминатор след ухапване от паяк.

Съдбата на 32-годишния Лий Портър се променя преди десет години, когато е убоден в челото от жило на гигантско смъртоносно насекомо, предаде bgdnes.bg. Отровата бързо плъзва из тялото на мъжагата и за части от секундата е повален на земята. Светкавичната лекарска намеса спасява живота му, но ухапването оставя своите поражения.

Върху главата на Портър се появява огромна цицина, която медиците не могат да излекуват. С течение на времето лявото око на младежа се затваря напълно, а раната в крайна сметка се превръща в злокачествен тумор.

Единственият изход е отстраняване на окото и голяма част от лицевата тъкан на Лий. За негово щастие операцията през миналата година се оказва успешна, след като последвалата биопсия показва, че в тялото му няма никакви разсейки от коварната болест. Само до преди няколко дни той е принуден да живее с грозния белег на лицето, докато не попада на майстор за татуировки.

Човекът предлага на Лий да заимстват образа на героя на Арнолд Шварценегер от "Терминатор" и вместо белег на лицето му да грейнат око и вежда. Първоначално Портър е скептичен към идеята, но след размисъл приема предложението. Успехът от татуировката е поразителен - Лий отново се чувства пълноценен и не се притеснява от външността си. Приятелите му също одобряват промяната и вече с пълно право го наричат Терминатор.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини