Делян Добрев: Готов съм на дебат с всеки, но нека първо опознаят Хасково

„Готов съм да изляза на дебат с всеки от опонентите си. От няколко водачи на листи има покани. Но чакам всички водачи на листи да се запознаят къде е Хасково, да го намерят на картата, да дойдат да го обиколят, да се запознаят със ситуацията. Едва след това ще дебатираме. Нека дадем равен шанс на всички”. Това заяви днес кандидатът за депутат и водач на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев, който посети зеленчуковия пазар в града и се срещна с хората.

Продавачите го посрещнаха с въпроса какво ще им бъде обещано, за да гласуват. Добрев отговори, че ГЕРБ ще поема само ангажименти, които може да изпълни. Празни обещания няма да даваме, категоричен беше той.

Докато Делян Добрев си купуваше краставици и марули, отгледани в хасковски регион, пазарджиите питаха за безработицата и ниските доходи. Това, което обещаваме, е да привличаме по 5 милиарда инвестиции на година в реалната икономика, в предприятия, заяви Добрев. По-високата заетост и доходи не могат да дойдат от държавни субсидии, хората не искат субсидирана заетост. Хората искат истински работни места. Точно това е нашата политика. А високата заетост и високите доходи могат да дойдат само от инвестиции, външни и вътрешни, правителствени разходи и подкрепа за малките и средни предприятия, защото техният растеж ще осигури така необходимите работни места и разбира се по-високи доходи, обясни Добрев.

Водачът на листатата на ГЕРБ в Хасково разговаряше и с посетителите на пазара, както и с граждани в мобилната шатра на ГЕРБ. Предвижда се шатрата да бъде разпъната и в различни квартали на Хасково, както и във всички общини в областта.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини