Кой може да живее без любов?

Езикът на любовта, припомняме е френският. Новото видео на Селин Дион - "Qui peut vivre sans amour?" излезе преди дни и вече е в музикалните минути на ТВ "Аида-Хасково". Песента е трети официален сингъл от последния френскоезичен албум на поп дивата "Sans Attendre", който излезе в края на миналата година от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Като стана дума за езика на любовта, в ТВ "Аида-Хасково" има и най-новия клип на френското чудо Zaz. "On ira" пее момичето, което е новият, красив и силен глас на младото поколение във Франция.

 

След всичкия този френски патос, нека видим и чуем една група, която се нуждае от няколко думи текст, за да направи хит, повтаряйки ги. Помните ли, преди време светът беше луднал по "Around The World"? Сега имаме следващия кандидат за върховете на класациите от Daft Punk. Парчето "Get Lucky" Ft.Pharrell Williams & Nile Rodgers също ще се завърти в музикалните минути на ТВ "Аида-Хасково". В интерес на истината думичките в текста привидно са малко повече, но това е по вина на Фарел Уилямс. Иначе типичната за Daft Punk пулсация е налице, със значимото сътрудничество на гения на баскитарата, създателя на много хитове с много грув - Найл Роджърс. Налице са и специалните каски-шлемове. Както се полага парчето възпява купона, отношенията между мъжа и жената и късмета - в най-жизнерадостната им форма.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини