Делян Добрев: Спортът е много важен за ГЕРБ

Спортът е много важен за ГЕРБ, това каза Делян Добрев водач на листата на ГЕРБ в Хасковски регион. Изявлението си той направи на пролетен турнир по тенис в Хасково, в който взеха участие повече от 40 деца от региона.

Тенис клуб Хасково са любезен домакин на този турнир. Преди няколко месеца кубът спечели проект на министерството на физическото възпитание и спорта за изграждане на възстановителен център за близо 300 хиляди лева. Скоро на тенискортовете в Хасково ще бъде завършен модерен комплекс с тангентори, минерален басейн, сауна и всички условия за възстановяване на спортистите. ГЕРБ ще продължи да работи в посока създаване на повече и по-добри условия за спорт на децата и младите хора , каза Добрев.

Турнирът бе организиран от ПП ГЕРБ Хасково, от където осигуриха награди за призьорите в трите възрастови групи (раздели на момчета и момичета) и за най-малкия участник в турнира. “Целта на този турнир беше да създадем приятни емоции на малките любители на тениса. Участниците днес освен че се забавляваха, дадоха всичко от себе си, за да станат победители”, каза Добрев.

Победители при най-малките - до 8 години станаха Дениз Каменов и Десислава Димова.  В групата на десететгодишните, победители станаха Далия Георгиева и Георги Шопов. При най-големите до 12 години купите спечелиха Мерт Рамадан и Ивет Тодорова. Приз за най–малък участник на турнира спечели 8 годишният Георги Георгиев от Свиленград.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини