Най-жестоките факти за Космоса

Ако си мислите, че сексът или миенето на ръцете в Космоса са лесни неща, то дълбоко се лъжете. Това, че през последните години богатите просто се избиват кой пръв да си купи билет за космическо пътешествие, само намигва към това колко невероятна и привлекателна дестинация е Космосът.

Оказва се обаче, че е и пространство, в което ежедневните действия не се извършват така, както би трябвало, пише div.bg.

1. Астронавтите пътуват във времето.
Може би знаете, че космонавтите прекарват по-малко време в Космоса, отколкото ние долу на Земята. Времето горе се забавя. Не можем да ви обясним защо - има си специалисти, каквито ние очевидно не сме.

2. Докато стоим на едно място, всъщност се движим с 1 404 000 км/ч.

3. Космонавтите увеличават ръста си.

Всички, които мислят, че са ниски - марш в Космоса. Но да знаете, че когато се завърнете на Земята, ръстът ви отново ще се върне към нормалните си стойности.

4. Водата си мисли, че е желе.

Астронавтът Крис Хадфийлд преди време ни демонстрира съвсем елементарен научен експеримент. Припомнете си този клип, за да видите какво става, когато се опитате да изстискате мокра хавлия в състояние на безтегловност.

5. Аполо 12 е бил ударен от мълния и този инцидент за малко не проваля мисията.

6. В Космоса пенисите не работят много добре.

Намаляването на кръвното налягане не е добре за сексуалния ви живот. Там горе много неща се променят, включително и сексуалният живот.

7. Понякога от NASA позволяват на астронавтите сами да кръщават корабите, на които летят. Но само понякога.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини