"Приказка" - победител във футболния турнир на детските градини

Много емоции имаше по време на тридневния футболен турнир за детските градини

Градина "Приказка", част от ОДЗ №2, обра наградите на приключилия снощи футболен турнир за детските градини в Димитровград. Мероприятието се проведе на стадион "Миньор" три поредни дни и бе съпроводено с много емоции от деца и родители.

Надпреварата протече в две възрастови групи - 6 и 7-годишни. И в двете групи на първо място се класираха отборите на "Приказка". При шестгодишните второто място спечелиха малките футболисти на ОДЗ "Райна Княгиня", а при седемгодишните втори останаха малчуганите от градина "Роза".

Трети при шестгодишните останаха футболистите на ОДЗ"Слънце", а  четвърти - тима на ОДЗ "Райна княгина".

В голямата възрастова група третото място отиде при малчуганите от градина "Пролет", а четвъртото при отбора на "Приказка-1".

Голмайстор на футболния турнир, посветен на 1 юни при големите стана Яни от градина "Пролет" с 9 гола, а при шестгодишните - Дани от "Приказка" с рекордните 24 гола.

Като най-полезни играчи в турнира бяха определени Давид от "Приказка" и Мартин от "Роза". Като най-добри вратари в двете възрастови групи бяха определени Борис и Христо от градина "Приказка".

Общо 150 деца от димитровградските градини участваха в надпреварата, с която показаха какво са научили по време на футболните занимания през учебната година.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини