Обявената за убита привърженичка на "Атака" е жива и здрава

Жената, за която от партия "Атака" съобщиха, че е починала след нанесен й побой от активисти на ГЕРБ, е жива и здрава. Тя потвърди, че не е политически обвързана.

Министърът на вътрешните работи Петя Първанова разговаря с лидера на "Атака" Волен Сидеров във връзка с информация, разпространена от партията по-рано днес. В нея се казва, че в резултат на нанесен побой 31-годишна жена, активист на "Атака" от Бургас е починала, а МВР-Бургас не е предприело никакви мерки за задържане на извършителите и отказала да приеме жалба по случая.

От пресцентъра на вътрешното ведомство уточниха, че след незабавна проверка, извършена от ОДМВР-Бургас, е установено, че в никое от районните управления в града не е подавана жалба или сигнал за побой. Такъв няма и на телефон 112. Установено е също така, че в бургаската болница не е приемана жена, нито друг пациент с травми, смъртен случай също няма.

В същото време служители от РУП-Средец откриват на работното й място и в добро здравословно състояние 31-годишната жена, за която се твърди, че е починала в резултат на побой. Пред полицаите тя е обяснила, че не е политически обвързана, повече от седмица не е ходила в Бургас и е отрекла да е била обект на нападение или побой.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини