11 работни места за млади хора разкрива администрацията в Димитровград

Работа в рамките на 9 месеца осигурява на млади специалисти Община Димитровград

Община Димитровград ще назначи 11 млади специалисти до 29- годишна възраст по програмата на социалното министерство "Старт в кариерата", казаха от пресслужбата й.

Трима души бъдат назначени в дирекция "Общинска собственост, стопанска дейност, сигурност и отбранително-мобилизационна подготовка", пет - в дирекция "Финансово-счетоводни дейности, отдел "Финансови дейности", двама - в дирекция "Правно-нормативно и административно обслужване" и един - в дирекция "Административни дейности".

Кандидатите трябва да са завършили специалностните икономика, право, електротехника, електроника и автоматика, както и комуникационна и компютърна техника, счетоводство и контрол, администрация и управление.

В рамките на 9 месеца специалистите ще имат възможност да работят в тукашната администрация.

От общината казаха, че желаещите да кандидатстват по програмата могат да подават документи в Бюрото по труда в Димитровград до 26 юни включително.

В рамките на същата програма има и две свободни места за Областна администрация -Хасково, коментираха от тукашното Бюро по труда. Повече информация, желаещите да участват могат да намерят тук.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини