Кейт ще ражда с майка си и сестра си

Херцогинята на Кеймбридж Катрин ще роди в присъствието на майка си Каръл и сестра си Пипа, съобщи БГНЕС.

След слуховете, че съпругата на принц Уилям ще роди чрез цезарово сечение или под хипноза, Кейт потвърди новината, че възнамерява да роди по естествен път. На раждането ще присъстват най-близките й – майка й и сестра й. А това означава, че двете ще разберат пола на третия в реда за наследяване на трона преди самата кралица, въпреки че от двореца уверяват, че ще уведомят близките веднага след проплакването на бебето.

Кейт особено много държи на подкрепата на семейството си в този момент, след като Уилям не може да бъде с нея. Принцът ще бъде зает с военната си служба в Северен Уелс, но след раждането ще си даде две седмици ваканция, за да се порадва на първия си наследник.

Херцогинята ще бъде поверена на грижите на водещ медицински екип, ръководен от бившия гинеколог на кралица Елизабет II Маркъс Сетчел. Бебето, чието раждане ще бъде оповестено чрез комбинация от традиционни и съвременни комуникационни технологии, включително социални мрежи като Туитър, веднага ще измести принц Хари като трети в реда за наследяване на трона.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини