20-годишно момиче плаче с кървави сълзи

 Неотдавна от очите на 20-годишната Ярица Олива потекли сълзи, оцветени в червено. След известно време шокираното момиче разбрало, че плаче със собствената си кръв, съобщава Fedpost.ru.Чилийката се превърна в загадка за медиците още в началото на месеца, когато от очите й потекли кървави сълзи. Сега тя плаче по няколко пъти на ден, като изпитва неописуема болка.Бащата на Яница я завел на лекар в съседния град Пуерто Монт. Но там само ѝ предписали капки за очи за облекчаване на паренето.Отчаянието накарало бащата на Ярица да разкаже историята на дъщеря си по чилийската телевизия с призив за помощ. Офталмологът доктор Алехандро Луц се отзовал. Засега той е видял само нейни снимки.

Според него състоянието ѝ не се дължи на конюнктивит, бактериална или вирусна инфекция. Вероятно рядка патология, дължаща се на хемофилия, на нарушения на тромбоцитите или на използването на някои медикаменти кара момичето да лее кървави сълзи.

Предстои лекари да прегледат Ярица на място.Кървавите сълзи са известни под общото име хемолакрия, но няма ясна причина за тях. Може да се дължат на тумор, на травма, на инфекция или на други замърсяващи фактори. Хормонален дисбаланс при жените в детеродна възраст, също е сред причините.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини