Избраха ги. 18 кандидатки за Мис България 2013

След изключително оспорвани кастинги в цялата страна, вече са ясни 18-те претендентки за най-мечтаната корона – тази на Мис България. Имената на избраничките се пазят в строга тайна до старта на най-„нежното” риалити, което ще избере Мис България 2013.

Изданието на формата тази година обещава много екшън, изненадващи изпитания и истинска битка за короната. Хитът на лятото стартира в ефира на TV7 на 15 юли с впечатляващ лайф.

Първото по рода си риалити, което ще затвори 18 жени на едно място за месец, със сигурност ще кипи от взривоопасни ситуации между момичетата и комични, а защо не и абсурдни моменти, по пътя към короната. Гарантирано, претендентките а титлата ще живеят в абсолютна изолация през цялото време. Кандидат-миските ще преминат през множество изненадващи изпитания, някои от които типично моделски, но и такива, които ще предизвикат волята и издържливостта им. Това и липсата на какъвто и да е достъп до външния свят неминуемо ще подложат на изпитание качествата и психиката на крехките претендентки за заветната корона.

Риалитито Мис България 2013 ще изненада момичетата и с екип от ментори, които ще ги подготвят за техните изпитанията, които им предстоят, и ще коментират представянето им през зрителите. В специалния екип от наставници ще влязат Жени Калканджиева, Евгени Минчев и Mис България 2011 Ваня Пенева.

Всичко това ще позволи на зрителите да се запознаят детайлно с качествата на кандидатките, техния характер и воля за победа, както и да преценят коя е най-достойна да се увенчае с мечтаната от момичетата титла на Мис България. Тази година конкурсът няма да разчита на жури, като вотът е изцяло в ръцете на зрителите. По време на цялото риалити зрителите ще гласуват с sms коя кандидатка намират за недостойна и трябва да отпадне, а в заключителната гала-вечер ще определят и коя е най-красивата българка.

Избраната от зрителите Мис България 2013 ще получи честта да представи страната ни на престижния международен конкурс Мис Свят 2013 в Индонезия, както и други съблазнителни награди


 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини