И с дузпа в своя полза Левски не успя да надвие Иртиш

Неуспешен старт за „Левски” в Лига Европа – пред очите на около 8-10 хиляди зрители на стадион „Георги Аспарухов” сините не успяха да вземат аванс преди реванша срещу казахстанския „Иртиш” и завършиха наравно – 0:0, предаде football24.bg.

Българите играха най-силно в първия половин час, а отличен шанс за гол пропусна Гари Родригес, който се измъкна на стрелкова позиция между двама защитници, но стреля в аут. Шанс имаше и пред Жоао Силва в края на полувремето, но с глава той стреля в аут.

Най-чистото положение за гостите от началото на мача дойде чак в 68-та минута, тогава Мурзоев подаде към Бакаев, който от чудесна позиция стреля в страни от вратата на Пламен Илиев. В 76-та минута на мача Родригес центрира в наказателното поле на „Иртиш”, където Кулибали свали с ръце Базил де Карвальо и бе отсъдена дузпа. Вратарят на „Иртиш” обаче спаси удара на Базил де Карвальо.

„Иртиш” направи опасна атака в 83-та минута, когато Чичулин отново направи за смях Нуно Пинто и успя да стреля покрай него, но Пламен Илиев отрази в корнер.

 Реваншът между „Иртиш” и „Левски” в Павлодар е на 11-и юли.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини