Бухалки срещу интелект в битка за титлата "Мис България"

Гимнастички, актриси и висшистки от 11 града ще се борят за титлата „Мис България 2013” от 15 юли по TV7 

Остава по-малко от седмица до старта на зрелищното шоу „Мис България 2013”. На 15 юли точно в 21:00 в първия по рода си формат, който събира на едно място представители само на един пол, ще влязат 18 красавици. Момичетата идват от 11 града, след като екипът на шоуто направи подробна селекция с кастинги в цялата страна.

Сред кандидат-миските има възпитаничка на една от най-престижните академии в Европа – Сорбоната във Франция. Тя ще нахлуе в надпреварата с фин маниер, но за да стигне до върха трябва да мине през яростната конкуренция на хубавица с две бакалавърски степени и студентка по „Авиация”.

С физиката си ще нажежат ефира две гимнастички, като към техния атлетичен отбор ще се присъедини и една волейболистка. Дали спортните натури ще скочат достатъчно високо, за да стигнат короната, предстои да разберем от ефира на TV7.

Определено има какво да покаже и една действаща актриса. Тя може да помогне на две от конкурентките си, които мечтаят след финала да влязат в НАТФИЗ. Дали зрителите ще наблюдават артистични монолози, драматични сълзи или забавни етюди от хубавиците, ще стане ясно веднага след грандиозния старт.

В най-красивото риалити „Мис България 2013” през изпитания за характер и воля ще преминат 13 брюнетки. Средната възраст на момичетата не надвишава 21 години. Внушителен е сборът от гръдните им обиколки - 1568 см, или колкото 5-етажен блок. Дали някоя от тях ще изпъкне с едни гърди напред още от началото или ще крие всичките си жокери за финала? Участничките вече са в трескава подготовка за най-голямото предизвикателство в живота си, а стратегиите им са толкова различни, че гарантират истински зрелищно шоу.

Кои са избраничките, които ще прекарат един месец, борейки се за уникалната корона на „Мис България 2013”, вижте на 15 юли, 21:00, TV7.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини