3 начина да ви обслужат в претъпкан бар

Петък вечер е (е, не е още, но ще дойде, имайте търпение), а вие се борите с още 40-50 жадни маймуни на бара. Вниманието на бармана ви изглежда вече толкова недостижимо като това да си легнете с Миранда Кър. Седите и се чудите какво да направите, за да ви обърнат внимание, а жаждата вече ви изгаря отвътре. Не се търпи това, що не се търпи. Време е да извадите скритите козове и да направите нещо, за да се сдобиете с така жадуваната пиячка.

Контакт очи в очи

Малко хора могат да игнорират някой, който настоятелно ги гледа в очите. Ако сте достатъчно упорити, може и да привлечете вниманието на бармана по този начин.

Покажете му парите

Без значение дали барманът в случая заслужава голям бакшиш, или не, вие му оставете някой лев отгоре. Не се стискайте, защото само така, когато дойдете за следващото си питие след половин час например, той ще ви обърне внимание по-бързо.

Флирт

Е, за тази цел по-добре зад бара да е момиче. Но вие си преценявате, де. Не си мислете, че барманката е прекалено заета, за да обърне внимание на свалката ви. Ако сте достатъчно забавен и остроумен може хем да си уредите питие, хем да забиете яка барманка. Не е зле, нали?!

Източник: http://div.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини