Някои го предпочитат голи

Става дума за четенето. Градът е Ню Йорк, а младите (но не задължително) дами са основали клуб и обичат да се снимат. Защото идеята е "Да направим четенето секси".

Клубът не е нов, но досега любителките на топлес четенето се криеха зад огради и по мансарди. Трябва да се отбележи че в Ню Йорк няма никаква забрана за дамите да се появяват на обществени места топлес. Съдът отдавна се е произнесъл, че жените имат право да си събличат тениските навсякъде, където това е допустимо за мъжете. Т.е. няма дискриминация по отношение на обществения ред.

Това съвсем не означава, че из Голямата ябълка се разхождат тълпи жени, както ги е майка родила от кръста нагоре. Какво разочарование за мъжете... Все пак има доста случаи на поява на топлес активистки, предимно с феминистки идеи и полицията си ги прибира редовно. През 2013 обаче на блюстителите на реда изрично е наредено да не арестуват разхождащи се с голи гърди жени, ако те не нарушават някой закон, разбира се.

След като проблемът с полицията е решен, клубът на топлес читателките се премества в Сентръл парк. Така странния начин да се популяризират книгите вече радва много повече минувачи. Впрочем на сайта на клуба се вижда, че и от кръста надолу да си гола, пак може да почетеш под нюйоркското синьо небе.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини