Сексуален повей откъм Близнаците

Тъй като по душа са си винаги деца и за тях е свойствен известен инфантилизъм, Близнаците трудно изграждат стабилни отношения.

Те искрено се влюбват, но понеже винаги смятат, че пред тях все още е целият живот, разсейват огъня на страстта с малки лудории. Когато при тях дойде нова любов, те не по-малко са искрени и сигурни, че до този момент не са обичали нито веднъж.

Природните таланти на Близнаците са достатъчно, за да се заемат с всяка дейност – от писателство до наука. Но заради трудното им съсредоточаване представителите на този знак рядко се реализират в точни дисциплини. Но затова пък търговия, изкуство, кино, телевизия са тяхна стихия. Трябва да отбележим обаче, че работата на много Близнаци се получава много по-добре, отколкото печеленето на пари.

За неуморните Близнаци звездите са подготвили много завладяващи приключения. Те могат да се отправят на далечни странствания, да правят научни открития или няколко пъти да се хвърлят във водовъртежа на любовта. Главното е да не им е скучно.

Как е ТЯ в леглото?

Тя не е претенциозна за обстановката. Срещи на задната седалка в колата или на балкона в театъра може да ѝ харесат еднакво. Основното ѝ изискване е партньорът да има мозък в главата си, да знае как да го използва и да не бърза.

Тя не търпи прибързването. Настроението ѝ да прави любов бързо може да се смени – особено ако мъжът се възбужда прекалено бързо. Тя иска да установи собствено темпо и не понася мъже, които се опитват да пришпорват събитията. Тя е в състояние да охлади много умело мерака му.

Почакайте, докато възникне необходимата атмосфера и ви свърже едно желание. Тя получава удоволствие от всички ласки – от най-скромните до най-откровените. Ще ви се отблагодари за търпението и ще получите всичко, за което може да си мечтае един мъж. Този, който иска да съхрани интереса ѝ за по-дълго, трябва да знае, че освен удовлетворяване на сексуалните си потребности, Близнаците търсят идеал. Връзката за нея подразбира и духовна, и физическа близост, романтика и практичен живот.

Понякога може да е агресивна. Изследвания показват обаче, че много мъже нямат нищо против сексуално агресивните жени. Най-вече им харесват откритите и разбираеми действия. Поканете жената Близнаци на разходка с лодка в езеро и тя скоро може да ви даде да разберете, че би била радостна от по-голяма близост. Поканете я на пикник и тя ще вземе меко одеяло. В края на краищата защо да седите върху студената земя?

Лесно се пали. Както и мъжете, родени под този знак, мотивът за това може да е не потребността от секс или свързаните с него приятни усещания. Просто тя е много любопитна. Никога не се смущава от поведението си, тъй като твърдо се придържа само към собствените си правила.

Близнаците винаги обичат да се занимават едновременно поне с две неща. Така че докато ви целува в любовната игра, може едновременно да стимулира ерогенните ви зони. Има добра интуиция и с нея са възможни многобройни възхитителни варианти.

Жената Близнаци постоянно търси все повече удовлетворение от секса. Под влияние на своето въображение и безкрайно любопитство тя може да иска любов по-често от другите жени.

Как е ТОЙ в леглото?

Той не е взискателен и в него не кипят бурни страсти. Той се раздвоява – от една страна, да прави любов, а от друга – да наблюдава, тоест да бъде едновременно и участник, и наблюдател. Ако в него възникне желание, той е способен да създаде необходимото настроение у партньор, тъй като много добре знае как да събуди съответните емоции.

Повече го привлича идеята, отколкото самото занимание, и как чувства и възприема ставащото. Така, когато прави любов, той задоволява интереса си за това как се прави любов. Реагирайки, той изучава собствената си реакция. Постоянно е изпълнител и зрител. Той предпочита да прави секс на светло – един от любимите му стимули – заобиколен от огледала така, че да може да наблюдава отражението на ставащото от всички точки.

Той се "разгаря" постепенно. Обича и другите увертюрни ласки, майсторски провеждайки "подготвителната игра", докато премине към целта. Все му е едно къде ще прави любов и може да убеди всяка жена. Но като любовник повече се стреми да удовлетвори себе си или своето любопитство. Все пак малко жени се оплакват, дори когато се досещат, че самите те не представляват интерес за него. Работата е там, че той умее да обхваща такива страни, които обикновено другите мъже пренебрегват. Той ще ви каже точно това, което искате да чуете, ще създаде романтична атмосфера и ще ви накара да предвкусвате новата си среща с него.

Дори ако ви убеди в своята пълна искреност, не му се доверявайте напълно. Той бързо ще намери друга жертва, която ще поиска да покори. Искреността му е "истинска", в смисъл, че той наистина мисли това, което казва, но само в този момент.

Той иска да получи удоволствие, използвайки всички възможности. Същността му предпочита разнообразието.

Може да сте сигурни, че доктор Джекил е бил Близнаци, в което убеждава двойствената му натура, караща го да се превръща в мистър Хайд.

Как да покорите Близнаците

Нека началото на вашия роман бъде интелектуално. Интересите на Близнаците са по-скоро разнообразни, отколкото дълбоки – те знаят за всичко по малко. Ако добре сте осведомени по някой въпрос, ще го впечатлите.

Близнаците обичат да правят за приятелите или любимите си нещо от рода на тест, определящ умствения им капацитет. Ако го преминете, имате шанс. Дори сами може да изберете темата, по която ще ви изпитват. Близнаците се интересуват от всичко – литература, музика, изкуство, политика…

Постарайте се да не се покажете като самодоволен консерватор или конформист. Близнаците намират такива хора за скучни. Но говорете откровено по всяка тема. Близнаците ценят искреността и честността – обменът на мнения, дори несъвпадащи, може да стане стабилна основа за продължителни отношения.

Не се опитвайте да си съперничите с Близнаците в остроумие, ако не сте сигурни в силите си. И двата пола от този знак владеят словото като оръжие. Те получават удоволствие от интелектуално общуване, но също обичат пререканията и споровете. Ако знаете интересни истории за звезди, полузвезди или просто общи познати, ще получите благодарен слушател. Близнаците ценят и тези, които умеят да ги разсмеят.

Искате да им направите подарък? Гривни и пръстени ще подчертаят изразителната ръка на нежната представителка на този знак. Или подарете на Близнака нещо стимулиращо неговия деен ум.

Предупреждение: Близнаците са крайно чувствителни и се нуждаят от компанията на хора, на които могат да се доверяват. Не им давайте повод да заподозрат, че си играете игри с тях. И не ги подозирайте в нищо – нищо не ранява така силно Близнака както недоверието

Източник: inews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини