"Интернет лумпен" и "млад меринджей" хит сред домейните

Наблюдава се сериозен ръст при закупуването на интернет домейни, свързани с актуални тенденции и изрази. Популярни изрази във виртуалното пространство като "интернет лумпен" и "млад меринджей" предизвикаха вълна от регистрации на нови домейни, съобщават от българската хостинг компания СуперХостинг.БГ.

От организацията допълват, че сред най-атрактивните изрази са станалите популярни напоследък в мрежата "интернет лумпен" и "млад меринджей", а много имена като internetlumpen.com, int


Търсят се още домейни, свързани с актуални събития, забавни наименования, „вирусни“ онлайн клипове, популярни "бисери" от публичното пространство и др.ernetlumpen.net, internetlumpen.org, internetlumpen.info, mladmerinjei.com са заети през последните дни.

"Най-често целта в такива случаи е собственикът на домейна да спечели трафик от актуалността и нарастналото търсене на определени думи и изрази. Когато голям брой хора търсят такива актуални думи, те лесно попадат на сайтове със съответното наименование.

По този начин собствениците на интернет проекти могат да увеличат потребителите си, възползвайки се от тенденциите“, обяснява Любомир Русанов, управител на компанията.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини