Райско местенце 18+ (видео)

Бразилия не е Малдивите, нито Сейшелите, но като всяка страна тя притежава своите скъпоценни местенца, които оставят без дъх туристите. И докато посочените две дестинации са прекалено комерсиални и почти не създават усещането за нещо уникално и ексклузивно, то курортът Relais&Châteaux в местността Ponta dos Ganchos на бразилския бряг е точно това.

Комплексът си има собствен плаж, СПА център, гурме кухня и 25 разкошни реновирани бунгала с изглед към океана. Интериорът е в рустикален стил, като е създаден така, че да е в хармония с природата наоколо.

Преди две години бунгалата с площ между 860-3210 кв. м. са напълно обновени, така че разполагат с повече удобства. В тях има модерна камина, Wi-Fi, големи плоски телевизори, широка веранда с удобни шезлонги и мини басейн. Някои от тях имат дори сауна и джакузи.

В местността Ponta dos Ganchos ви гарантират уединение и лично пространство. Ако искате да вкарате романтика в почивката си, може да си резервирате малко островче за вечеря. А през деня може да се уморите с всякакви океански занимания – плаване, уиндсърфинг, гмуркане, рафтинг, наблюдаване на китове и др.

До местността се стига с полет в рамките на 55 минути от Сао Паоло, на час и половина от Рио де Женейро или пък след два часа летене от Буенос Айрес.

Тъй като гостите на мястото търсят най-вече спокойствие и релакс, там не се допускат деца. Всеки гост трябва да е навършил 18 години.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини