Номерът на апартамента влияе на съдбата ви! Вижте как

Древното учение фъншуй отдава голямо значение на входната врата на жилището. Например, ако тя не е наред - не се затваря добре, мръсна е, счупена е или е с някакви графити, хората, които живеят зад нея, няма да бъдат щастливи. Но най-важното е номерът на апартамента!

Ако номерът на вашето жилище се състои от няколко цифри, просто ги съберете, докато получите една.

Ако апартаментът е с номер 1, той е под влиянието на Слънцето. Този елемент насърчава творческа изява. Благоприятства артисти, писатели. Като правило тези апартаменти са добре осветени, защото техните обитатели обичат светлината и ярките цветове. Това е идеално място за бохеми.

Апартамент под №2 се намира под влиянието на Луната. Тя допринася за развитието на интуицията, на съзерцание. Елементът е покровител на музиканти или на хора, които работят с деца. В тези апартаменти има много огледала. Но ако в такива апартаменти живеят хора с психически отклонения, заболяванията при тях могат да се обострят.

Апартамент с номер 3 е под влиянието на Марс, който защитава активните хора. Около вас непрекъснато ще се случват събития от различен и най-вече битов характер - често ще ви се налага да се борите с протекъл водопровод, счупени мебели, протекъл таван, дори и пожар. Ако обаче в един миг ви писне и решите да оставите битовите проблеми, скръствайки ръце, може да се окажете сериозно болен. Марс ще ви провокират към кавги и дори битки.

Апартамент с №4 е под патронажа на Меркурий. Той насърчава общителност и контакти. Важна роля в живота ви ще играе телефонът. От него можете успешно да играете на фондовата борса, например.

Жилище с петица е под влиянието на Юпитер. Насърчава обитателите към глад за идеологически и духовни занимания - политика, наука, религия. В такъв апартамент често живеят хора, обединени около определена идея. Обикновено обитателите на номер 5 притежават голяма библиотека.

Апартамент с №6 е закрилян от Венера. А нейното мото е: любов и безделие! В такъв апартамент непрекъснато идват хора на гости, организират се купони и партита. Венера спомага за гостоприемството, добрия вкус, кулинарното изкуство. Обитателите на апартамент номер 6 обикновено са любители на животните и растенията. В тези жилища заедно с хората живеят кучета, котки и има домашни ботанически градини.

Жилища със седмица са под влиянието на Сатурн. Да се живее в този апартамент, не е лесно: студено е, хладно е. Но пък Сатурн насърчава професионалните умения, както и паричните спестявания. Специалистите по фън шуй съветва жителите на тези апартаменти често да медитират. В противен случай ще бъдат преследвани от гръбначни заболявания.

Апартаменти с 8 са под патронажа на Уран - елементът на благоприятните контакти с приятели. Тези хора имат прекрасни отношение с останалите хора, непрекъснато завързват нови приятелства. Уран не обича прагматици и рационалисти, но изобретателите и любителите на окултните науки ще се чувстват спокойни в тези жилища.

Под влиянието на Нептун са апартаментите с №9. Нептун облагодетелства работници, моряци, екстрасенци, музиканти и свещеници. За останалите атмосферата на 9-ти апартамент е изключително неблагоприятна. Лесно ще губят предмети, ще ги тормози безсъние. Ако не сте представител на горните професии, с всички възможни средства избягвайте да живеете в апартамент с номер 9.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини