Коя литературна героиня си според зодията?

Във всяка една от нас дреме нечия муза. Защото всяка една от нас носи чертите от характера на героиня от прочут роман. Коя възпята личност ви описва най-добре? Четете и ще разберете!

Овен

Жените Овен са типичната Дездемона. Макар повечето мъже да я намират за твърде прикрита и понякога студена, дамата Овен е вярна на чувствата си и притежава изключително достойнство и сила на духа. Тя може да обича страстно и пламенно, но може и да бъде студена.

Телец

Момичетата, родени под знака на Телеца, се асоциират с Роксолана. Старае се да намери за себе си място под слънцето, при това най-доброто! Никога не е победена, дори и когато губи.

Близнаци

Същинска Мадам Бовари! Жената Близнаци винаги е заобиколено от много обожатели, но тя все избира да даде сърцето си на най-неподходящия.

Рак

Жената Рак е страхотна изкусителна, но е ревнива и много отмъстителна, заради което астролозите са я асоциирали с Медея.

Лъв

100% храбрата Скарлет от „Отнесени от вихъра". Силна, много силна жена, която не би се препънала, каквито и препятствия да й поставя живота и винаги постига целта си.

Дева

Дамите, родено под знака на Девата, определено са Жулиета. Това са нежни момичета, създадени, за да даряват с любов. През целия си живот обичат истински само един човек.

Везни

Това са същински Мис Марпъл. Не търпят несправедливостта и са готови на всичко, за да направят така че справедливостта да възтържествува.

Скорпион

Жената Скорпион е Дама Пика – мистериозна, фатална жена, с която не е препоръчително да си играеш.

Стрелец

Жената Стрелец е Есмералда. Крехко, мило, нежно създание, в което няма как да не се влюбиш.

Козирог

Жената Козирог е Красавицата от приказката за "Красавицата и Звярът". Вярна, любяща жена, която никога не би предала своя избраник.

Водолей

Жената Водолей е Татяна Ларина. Искрена и чиста душа, която обаче често е наранявана от недостойни хора. Въпреки всичко обаче, тя някак все намира сили да продължи напред.

Риби

Дамите, родени под знака на Риба са бунтарки по природа, затова и астролозите са ги нарекли Вечната Амбър.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини