Кулезич и Бареков в задочен сблъсък в ефир

Водещата на "На светло" по Нова телевизия Люба Кулезич обяви бившия си началник в TV7 Николай Бареков за Новия Яне. В началното на предаването си днес тя показа видеокомпилация, осмиваща пловдивчанина.

Кулезич на няколко пъти се обърна към госта си Яне Янев с въпроси, свързани с Бареков. Лидерът на РЗС обаче не се оплете в мрежата и тактично отказа да коментира в дълбочина въпроса. Янев каза накратко, че антикорупционната реторика на Бареков не означава, че ще заеме неговата ниша в политиката, тъй като налагането на нова партия е изключително трудно. "Говорим за нероден Петко. Подобен проект няма. Това, че някой е направил заявка за партия, не значи нищо", лаконичен бе Янев, предаде БЛИЦ.

Кулезич не пропусна да отбележи, че Николай Бареков е отказа да гостува в предаването й и уточни, че никога не била яла бял хляб от него, тъй като не взимала заплата от него.

Отговорът на Бареков не закъсня. Той изпрати многозначителен смс на Кулезич.

"Надмина думите с поръчката на мутрата, които изпълняваш срещу мен. Две години съм те гледал като писано яйце! Успех и здраве да е! :)", гласи съобщението. 

Николай Бареков засега отказва да коментира в дълбочина изказванията на Кулезич. Причина за това били силните емоции между тях, които все още не се били успокоили.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини