Миролюба Бенатова бяга в NOVA TV

"Нали виждате, че съм тук". Така Миролюба Бенатова отговаряла на колеги и началници, когато се появявала в bTV за кратко, а в същото време си събира багажа, натрупан през 13-те години работа в телевизията.

Бенатова си е взела цялата полагаема й се отпуска, но от време на време се появявала в bTV, за да тушира слуховете за готвения си трансфер. Според нейните колеги обаче криминалната репортерка е поела окончателно пътя към Нова тв и няма да се върне назад.

След като топводещите на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев напуснаха изненадващо bTV и отидоха при конкуренцията, всички лица на телевизията са следени с повишено внимание.

Самата Миролюба не спира да подклажда слуховете с поведението си. "И още нещо покрай заслужените адмирации за Генка и Косьо и интервюто им със Станишев - Ани Цолова и Виктор Николаев платиха цена за въпросите към Орешарски и не само към него. Днешната свобода е плод на шамара от напускането на Цолова и Николаев! Нека се помни, че Ани и Виктор не се махнаха от най-гледаното време по bTV заради пари!", написа тя във фейсбук профила си в началото на миналата седмица.

Предаването "Тази сутрин" излезе във ваканция след 13 години постоянно в ефир. Говори се, че това решение е било с цел да тушира политическото недоволство към водещите, а в същото време ръководството на телевизията да ги запази. Ани и Виктор обаче решиха да се разделят с bTV, a Нова телевизия веднага ги покани да водят сутрешния й блок.

Само преди два месеца пък гръмна поредния скандал с Миролюба Бенатова. Лидерът на "Атака" скочи на репортерката от ефира на партийната си телевизия "Алфа". "Миролюба Бенатова беше любовница на Бойко Борисов, една от любовните му играчки", скандално обяви Сидеров.

По думите му, преди да стане "любовна играчка" на Борисов, тя била "минала" през "паметника на българската журналистика" Петьо Блъсков и всичките му шофьори.

"Виждах я как клечи пред кабинета на Блъсков в "168 часа", където се подвизаваше като стажантка", поясни Сидеров. След като работата на Бенатова "пораснала", тя се прехвърлила в bTV, където се загаджила с Борисов. Именно по тази причина сега водещата "пръскала омраза" към активистите на "Атака" и лидера на партията, заяви Сидеров.

В момента кримирепортерката водела преговори с продуцентска компания и най-вероятно още в средата на есента ще започне да води собствено предаване, твърдят от кулоарите на bTV. Журналистката била пред подписване на договор всеки момент."Да приемем, че не сме се чули!", отговори Миролюба Бенатова на въпроса на репортер на "ШОУ" има ли истина в слуховете по неин адрес (виж карето).

На 25 септември 2011 г. журналистката си навлече гнева на половин България с репортажа си за размириците в Катуница. Във фейсбук дори се появи страница "Миролюба Бенатова - враг на българския народ", която към момента е харесана от 11 008 души. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини