Хейдън Пенитиеър потвърди годежа си с Владимир Кличко

Американската актриса и модел Хейдън Пенитиеър потвърди информацията, тиражирана упорито от медиите като слух от доста време насам. След като се събраха повторно в началото на 2013 г., тя и приятелят й Владимир Кличко са решили да узаконят връзката си.

Появявайки се в студиото на Live With Kelly & Michael на 9 октомври, 24-годишната звезда от сериалите Nachville и Heroes най-после показа пред камерите внушителния си диамантен годежен пръстен, който специалистите оценяват на стойност половин милион долара.

Освен с бижуто, Пенитиеър зашемети двамата водещи със своя придружител – жива двуметрова змия боа, увита около врата й. Запитана дали иска да обяви някаква новина и дали пръстенът на ръката й е символ на нещо, актрисата най-напред опита да увърта, но след като бе попитана в прав текст от Кели Рипа дали е сгодена, каза ясно и точно: "Да, сгодена съм".

Слуховете, че Хейдън и Кличко са решили да узаконят връзката си, започнала през 2009 г., прекъсната за период от около две години и подновена през пролетта на 2013 г., гръмнаха през септември, когато при пристигането й на летището в Лос Анджелис на пръста й бе фокусиран въпросният пръстен.

Именно с отсъствието на такъв пръстен Пенитиеър опроверга предположенията, че двамата с Кличко планират да сключат брак през май т.г., размахвайки лявата си ръка пред камерите на E! News при появата си на Billboard Music Awards.

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини